5 april 2024 | Ervaringsverhaal

Van dromer tot buschauffeur bij Van Heugten Tours

Voor Sylvia (31) is de weg naar het chauffeur schap bij Van Heugten Tours een verhaal van vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Als klein meisje wist ze al wat ze later wilde worden: een buschauffeur, zo een die de wereld verkent achter het stuur van een imposante touringcar met prachtige spiegels. Haar liefde voor busreizen werd aangewakkerd tijdens uitstapjes met haar moeder, waarbij de reis zelf het hoogtepunt van de dag was.

 

Een omweg naar haar droom

Sylvia’s pad naar het stuur van een touringcar kende enkele obstakels. Na het behalen van haar bus rijbewijs moest ze het noodgedwongen laten verlopen door privéomstandigheden. Na een periode van persoonlijke uitdagingen besloot Sylvia dat het tijd was om haar hart te volgen en haar droom na te jagen. Het idee om buschauffeur te worden bleef namelijk al die tijd kriebelen.

 

Een nieuw begin bij Van Heugten Tours

De mogelijkheid om bij Van Heugten Tours te werken, bleek een keerpunt in Sylvia’s leven. Het bedrijf bood haar de kans om haar passie voor busreizen te herontdekken. Vanaf het moment dat ze bij Van Heugten Tours kwam, voelde Sylvia zich thuis. Het warme welkom en de ondersteunende sfeer van het team gaven haar het vertrouwen dat ze op de juiste plek was beland.

 

De vervulling van een droom

Nu, als buschauffeur bij Van Heugten Tours, straalt Sylvia van geluk. Het dagelijkse avontuur achter het stuur van een touringcar brengt haar vreugde en voldoening. Het is niet alleen het besturen van de bus dat haar aanspreekt, maar ook de mogelijkheid om mensen te helpen en te inspireren met haar reizen. Voor Sylvia is elke dag een nieuwe kans om haar droom waar te maken. Haar tip? ‘Volg je hart, het leven is zoveel leuker als je kan doen waar je gelukkig van wordt.’

 

Werken bij Van Heugten Tours

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als chauffeur bij Van Heugten Tours? Bekijk onze vacatures op deze pagina en solliciteer!

Related items

werken bij

Ontmoet Dirk de Leeuw: Barista en touringcarchauffeur

Lees meer
Ervaringsverhaal Dirk

Van dromer tot buschauffeur bij Van Heugten Tours

Lees meer
Silvia ervaringsverhaal

Van steward tot chauffeur bij Van Heugten Tours

Lees meer

Altijd het juiste vervoer

Ieder budget, alle bestemmingen en elke groep

Op zoek naar een betrouwbare, punctuele vervoerspartner? Van Heugten Tours denkt met u mee en bezorgt u een ontspannen rit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

070 - 415 30 66 Offerte aanvragen