5 april 2024 | Ervaringsverhaal

Ontmoet Dirk de Leeuw: Barista en touringcarchauffeur

Ontmoet Dirk. Naast zijn ervaring als barista en gastheer, heeft hij ook een diepgewortelde passie voor het besturen van touringcars. Met een warm welkom en een perfect gezette kop koffie weet Dirk niet alleen de smaakpapillen van zijn gasten te verwennen, maar ook hun reislust te prikkelen.

 

Een leven vol avontuur

Dirk’s liefde voor koffie en gastvrijheid gaat hand in hand met zijn verlangen naar avontuur op de weg. Als ervaren touringcarchauffeur neemt hij zijn passie mee op reis, waarbij hij niet alleen bestemmingen verkent, maar ook herinneringen creëert die een leven lang meegaan. Of het nu gaat om een ontspannen rit door schilderachtige landschappen of een bruisende stedentrip, Dirk staat garant voor een reis vol plezier en ontdekking.

 

Flexibiliteit en zelfstandigheid

Als zelfstandig ondernemer geniet Dirk van de flexibiliteit die zijn werk hem biedt. Op dagen dat de drukte in de koffiebranche afneemt, stapt hij graag achter het stuur van zijn touringcar om nieuwe bestemmingen te verkennen. Deze afwisseling tussen het leven van een barista en het reizen met de touringcar vormt de kern van Dirk’s unieke levensstijl, waarbij hij de vrijheid heeft om zijn eigen schema te bepalen en te genieten van de afwisseling.

 

Passie en toewijding

Dirk belichaamt het begrip gastvrijheid. Hij gaat altijd een stapje verder, precies zoals we bij Van Heugten Tours gewend zijn. Gastvrijheid is voor hem niet slechts een taak, maar een ware passie.

 

Werken bij Van Heugten Tours

Als het verhaal van Dirk ook bij u aanspreekt en u op zoek bent naar een uitdagende baan die flexibiliteit biedt, bekijk dan al onze vacatures op deze pagina!

 

Related items

werken bij

Ontmoet Dirk de Leeuw: Barista en touringcarchauffeur

Lees meer
Ervaringsverhaal Dirk

Van dromer tot buschauffeur bij Van Heugten Tours

Lees meer
Silvia ervaringsverhaal

Van steward tot chauffeur bij Van Heugten Tours

Lees meer

Altijd het juiste vervoer

Ieder budget, alle bestemmingen en elke groep

Op zoek naar een betrouwbare, punctuele vervoerspartner? Van Heugten Tours denkt met u mee en bezorgt u een ontspannen rit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

070 - 415 30 66 Offerte aanvragen