Expect more

Ontdek Van Heugten Tours Blue Line

Bij Van Heugten Blue Line boek je luxe, donkerblauwe touringcars speciaal geschikt voor diplomatenvervoer, met de service die je van Van Heugten Tours gewend bent. De ultieme gastbeleving staat bij ons centraal. Daarmee onderscheiden we ons van het ouderwetse touringcarbedrijf. We are hospitality!

Van Heugten Tours heeft jarenlange ervaring met diplomatiek vervoer. Bij ons ben je verzekerd van een ruime, luxe, donkerblauwe touringcar die voorziet in alle gemakken. Denk hierbij aan een goede WiFi-verbinding, luxe en comfortabele stoelen en een koffiebar. Ook is het mogelijk om vlaggetjes van het betreffende land te voeren. Onze chauffeurs zijn discreet, flexibel en punctueel en zijn zeer ervaren met het vervoer van delegaties. Chauffeur en kantoor staan continu met elkaar in contact en onze ritten zijn geheel digitaal, waardoor informatie en wijzigingen live geüpdatet worden. Zo zijn wij, u en uw chauffeur altijd op de hoogte en verlopen onze ritten soepel, bevestigd door onze ISO-certificeringen.

In de touringcars van Van Heugten Tours Blue Line is bovendien veel aandacht voor duurzaamheid: van gescheiden afval en afbreekbare materialen voor coffee cups tot de rijstijl en -opleiding van onze chauffeurs. We weten wat onze opdrachtgevers belangrijk vinden, en waar hun gasten blij van worden. Van het persoonlijke contact en de betrokkenheid bij de opdrachtgevers tot het boeken op de website en van de glimlach van de chauffeur tot de veiligheid en beleving van onze gasten… wij streven naar de ultieme reisbeleving.

Offerte aanvragen

Klanten

Reizigers waar wij trots op zijn

Altijd het juiste vervoer

Ieder budget, alle bestemmingen en elke groep

Op zoek naar een betrouwbare, punctuele vervoerspartner? Van Heugten Tours denkt met u mee en bezorgt u een ontspannen rit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

070 - 415 30 66 Offerte aanvragen