24 juni 2021 | Diensten

Travel partner The Hague Royals

Sinds 2020 is touringcarbedrijf Van Heugten Tours de trotse vervoerspartner van The Hague Royals. The Hague Royals is een relatief nieuw basketbalteam in de hoogste Nederlandse divisie, The Dutch Basketball League. Het doel van de initiatiefnemers achter The Hague Royals is om het basketbal in Den Haag op de kaart te zetten, met en voor de inwoners van Den Haag. In de zoektocht naar een Travel Partner die het vervoer voor de uitwedstrijden kon verzorgen kwam men al snel uit bij Van Heugten Tours als echt Haags touringcarbedrijf. 

Bij het eerste contact merkte men direct op dat hospitality en klantvriendelijkheid centraal staan bij Van Heugten Tours. De eerste rit was met de businessgroep naar een uitwedstrijd van het Nederlands Basketbalteam waarbij we complimenten kregen over de vriendelijkheid en vakbekwaamheid van de chauffeur evenals de luxe, netheid en uitstraling van de touringcar. Fantastisch om te horen!

Aangezien we pas het eerste seizoen voor The Hague Royals achter de rug hebben is het nog veel aftasten en uitproberen, met af en toe een last minute wijziging. Hierdoor wordt er van ons gevraagd om zo flexibel mogelijk met iedere situatie om te gaan. De spelers en staf zijn bij elke wedstrijd veilig en ruim op tijd aangekomen. Wij kunnen deze flexibiliteit bieden omdat ons wagenpark groot genoeg is. Daarnaast heeft The Hague Royals een beperkt budget waardoor we per wedstrijd bekijken welke bus we hiervoor inzetten. Zo kan er voor een wedstrijd dichtbij gekozen worden voor een kleinere, goedkopere minicoach. Maar voor een wedstrijd aan de andere kant van het land voor een luxere VIP-bus. Uiteraard allemaal met voldoende beenruimte voor de boomlange spelers.

Voor een vertrouwd gezicht en een vast aanspreekpunt is er voor gekozen om een vaste chauffeur op deze ritten te zetten. Zo hebben de spelers en staf van The Hague Royals een bekend iemand die ze naar de wedstrijden brengt, en zijn de communicatielijnen korter aangezien er direct contact met de chauffeur kan worden gelegd. En bovendien zit de chauffeur elke wedstrijd trouw op de tribune om het team aan te moedigen!

Related items

Travel partner The Hague Royals

Travel partner The Hague Royals

Sinds 2020 is touringcarbedrijf Van Heugten Tours de trotse vervoerspartner van The Hague Royals. The Hague Royals is een relatief nieuw basketbalteam in de hoogste Nederlandse divisie, The Dutch Basketball League. Het doel van de initiatiefnemers achter The Hague Royals is om het basketbal in Den Haag op de kaart te zetten, met en voor de inwoners van Den Haag. In…

Lees meer
Medische bus Corona

‘Babbelbus’ voor risicogroep

Eenzaamheid achter voordeuren Tim van Heugten, directeur Van Heugten Tours: “Het viel mij op dat er vooral bij verzorgingstehuizen soortgelijke ontmoetingscontainers staan, terwijl het zo lang mogelijk thuis blijven wonen momenteel de trend is. Zo zijn er heel veel ouderen die niet in een verzorgingstehuis wonen, maar wel degelijk tot de risicogroep behoren.”  Voor deze…

Lees meer

Altijd het juiste vervoer

Ieder budget, alle bestemmingen en elke groep

Op zoek naar een betrouwbare, punctuele vervoerspartner? Van Heugten Tours denkt met u mee en bezorgt u een ontspannen rit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

070 - 415 30 66 Offerte aanvragen