Expect more!

Zwemvervoer

Voor schoolzwemmen moeten grote groepen leerlingen regelmatig en veilig vervoerd worden. Wij zorgen ervoor dat de leerlingen van school naar het zwembad worden gebracht en na de zwemles weer veilig op school aankomen met ons zwemvervoer.

Bent u op zoek naar zwemvervoer voor kleine klassen of grotere groepen? Door ons gevarieerde wagenpark hebben we voor iedere groepsgrootte een passende oplossing: met 19 leerlingen in één van onze minicoaches of met twee klassen in de grote touringcars. Van Heugten Tours staat voor u klaar! Daarbij staat veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit bij ons voorop. Met onze comfortabele bussen en vriendelijke, vakbekwame chauffeurs maken we de zwemlessen elke keer weer tot een succes. Bovendien verzorgen wij al het zwemvervoer van groepen basisschoolleerlingen (en een enkele school voor het voortgezet onderwijs) in opdracht van Gemeente Den Haag. Wij brengen de leerlingen veilig vanaf school naar het zwembad en vice versa. Daarbij hebben we een centrale aansturingeenheid voor de organisatie, kwantitatieve, kwalitatieve en administratieve beheersing en klachtenafhandeling van het zwemvervoer.

Touringcar boeken

Klanten

Reizigers waar wij trots op zijn

Altijd het juiste vervoer

Ieder budget, alle bestemmingen en elke groep

Op zoek naar een betrouwbare, punctuele vervoerspartner? Van Heugten Tours denkt met u mee en bezorgt u een ontspannen rit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

070 - 415 30 66 Offerte aanvragen
WordPress Video Lightbox