Van Heugten Tours staat voor u klaar

Touringcar huren Delft

Touringcar huren in Delft? Dan bent u bij Van Heugten Tours aan het juiste adres! Van zakenreizen tot excursies over de grens; Van Heugten Tours heeft touringcars voor iedere situatie. Voor kleine groepen heeft Van Heugten Tours al minibusjes voor max 19 personen, maar ook voor grote groepen tot wel 79 personen heeft van Heugten Tours de geschikte touringcar in huis.

 

Zorgeloos van en naar Delft

Als uw tour-operator is van Heugten Tours altijd op tijd, betrouwbaar, servicegericht en krijgt u de aandacht die u verdient! Van Heugten Tours stelt hoge eisen aan de kwaliteit van zijn personeel. Zo zijn de chauffeurs, naast uitstekende vaardigheden achter het stuur, altijd goed voorbereid, vriendelijk, persoonlijk betrokken en altijd op tijd. Regelmatig krijgen wij enthousiaste reacties over de prestaties van onze chauffeurs. Naast het huren van een touringcar in Delft bieden wij vele andere mogelijkheden aan. Zo kunt u tijdens uw rit in onze touringcars altijd online blijven door middel van razendsnelle Wifi in de bus. Ook kunt u desgewenst gebruik maken van de diensten van een professionele hostess. Deze zal u tijdens de reis assisteren, maar ook wanneer u bent aangekomen op locatie.

Touringcar huren Delft
Touringcar huren Delft

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog op de agenda bij Van Heugten Tours. Bij het huren van een touringcar in Delft heeft u recyclebakken tot uw beschikking, wordt er gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare koffiebekers en leren onze chauffeurs tijdens hun opleiding op een milieuvriendelijke manier te rijden. In Delft hebben wij voor iedere situatie de geschikte touringcar voor u klaar staan. Ons wagenpark bestaat uit minibussen, dubbeldekkers en extra luxe touringcars die van alle gemakken zijn voorzien. Bij Van Heugten Tours zijn alle te huren touringcars van de benodigde gemakken voorzien. Zo is er razendsnelle WiFi, koffie aan boord, airconditioning en een entertainmentsysteem. De VIP touringcar heeft daarbij ook nog eens USB laders en een koelkast aan boord. Dit maakt deze touringcar uitermate geschikt voor een business trip of een lange reis. Een touringcar huren in Delft doet u dus bij Van Heugten.

Interesse in het huren van een touringcar in Delft?

Heeft u interesse om bij ons een touringcar of bus te huren in Delft? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.