Expect more!

Touringcar huren Delft

Touringcar nodig? Dan bent u bij Van Heugten Tours aan het juiste adres! Van zakenreizen tot excursies over de grens; Van Heugten Tours heeft touringcars voor iedere situatie. Voor kleine groepen heeft Van Heugten Tours al minibusjes voor max 19 personen, maar ook voor grote groepen tot wel 79 personen heeft van Heugten Tours de geschikte touringcar in huis.

Service touringcar huren

Als uw touroperator is van Heugten Tours altijd op tijd, betrouwbaar, servicegericht en krijgt u de aandacht die u verdient! Naast het huren van een touringcar in Delft bieden wij vele andere mogelijkheden aan. Zo kunt u tijdens uw rit in onze touringcars altijd online blijven door middel van razendsnelle Wifi in de bus. Naast het huren van een touringcar heeft u ook nog de keuze om gebruik te maken van een hostess. Deze zal u tijdens de reis assisteren, maar ook wanneer u bent aangekomen op locatie.

Expect more bij Van Heugten Tours

Van Heugten Tours stelt hoge eisen aan de kwaliteit van zijn personeel. Zo zijn de chauffeurs, naast uitstekende vaardigheden achter het stuur, altijd goed voorbereid, vriendelijk, persoonlijk betrokken en altijd op tijd. Meermaals krijgen wij enthousiaste reacties over de prestaties van onze chauffeurs. Ook staat duurzaamheid hoog aangeschreven op de agenda bij Van Heugten Tours. Zo heeft iedere touringcar in Delft recyclebakken, wordt er gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare koffiebekers en leren onze chauffeurs tijdens hun opleiding op een milieuvriendelijke manier te rijden.

Touringcars en wagens

In Delft hebben wij voor iedere situatie de geschikte touringcar voor u klaar staan. Ons wagenpark bestaat uit minibussen, dubbeldekkers en extra luxe touringcars die van alle gemakken zijn voorzien. Bij Van Heugten Tours zijn alle te huren touringcars van de benodigde gemakken voorzien. Zo is er razendsnelle WiFi, koffie aan boord, airconditioning en een entertainmentsysteem. De VIP touringcar heeft daarbij ook nog eens USB laders en een koelkast aan boord. Dit maakt deze touringcar uitermate geschikt voor een business trip of een lange reis.

Contact opnemen

Dit zeggen onze klanten over ons

Hoe onze reizen ervaren worden

Altijd het juiste vervoer

Ieder budget, alle bestemmingen en elke groep

Op zoek naar een betrouwbare, punctuele vervoerspartner? Van Heugten Tours denkt met u mee en bezorgt u een ontspannen rit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

070 - 415 30 66 Offerte aanvragen
WordPress Video Lightbox