Reizen met luxe en comfort

VIP bus huren

Neem plaats in de luxe en comfortabele fauteils van onze VIP-touringcars en bereid je onder het genot van een drankje de presentatie, lezing of performance voor straks in alle rust voor. Door onze VIP bussen kunt u achterover leunen en genieten van een ontspannende reis.

Gastvriendelijk en duurzaam

In alles wat we zeggen of doen staat de ultieme gastbeleving centraal. Van ons als uw vervoerspartner kunt u punctualiteit, betrouwbaarheid en servicegerichtheid verwachten. U kunt daarom kiezen uit aanvullende services, zoals een hostess aan boord bij grotere touringcars die ervoor zorgt dat uw reis soepel verloopt onder het genot van een kop koffie. Uw zakenrelaties, klanten of collega’s worden vriendelijk ontvangen en ondersteunt tijdens beurzen en evenementen. Daarnaast staan in onze nieuwe, schone bussen comfort en innovatie voorop. Zo beschikken wij over luxe stoelen en wifi in de bus, zodat u comfortabel kunt doorwerken tijdens uw zakelijke reis of lekker kunt ontspannen met uw tablet of telefoon. Bovendien zijn we toonaangevend in duurzaamheid. In onze bussen scheiden we afval, gebruiken we biologisch afbreekbare koffiebekers en is er in de opleiding aandacht voor milieuvriendelijk rijden. Voor ieder gezelschap hebben wij de perfecte vervoersoplossing!

vip bus huren
vip bus huren

Expect more bij Van Heugten Tours

Naast bussen hebben wij ook een ruim assortiment van comfortabele touringcars, rolstoelbussen en minibussen die aan uw specifieke wensen voldoen. Bij Van Heugten Tours kunt u uw reistijd nuttig besteden dankzij ons speciale VIP vervoer voor een optimale en luxe reis naar uw bestemming. Onze luxe touringcars en VIP-coaches beschikken over een koffiebar, catering en privacy glas. Daarnaast zijn alle stoelen voorzien van een Wi-Fi verbinding en USB-aansluitingen, zodat u ook tijdens de rit ongestoord kunt werken of kunt voorbereiden. Afhankelijk van uw vraag passen wij onze VIP-touringcars aan naar uw specifieke wensen. Bij Van Heugten Tours streven we altijd naar de ultieme reisbeleving, voor wie dan ook.

Heeft u interesse om bij ons een VIP bus te huren met topchauffeur? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.