Support voor Horeca, Travel & Cultuur: platform voor getroffen sectoren

Van Heugten Tours en Wonderbus slaan handen ineen: het Rijdend Theater

Vanaf maandag 22 juni werkt Van Heugten Tours samen op het platform van Wonderbus voor het boeken van busritten in de regio met aan boord een horecabox en een spreker, acteur of comedyspeler. Met hun deelname aan dit leuke uitje ondersteunen klanten van Van Heugten Tours direct de lokale Horeca, Touringcarbedrijven en Artiesten. Per boeking wordt €25,- gereserveerd om kwetsbare ouderen op een passend uitje te trakteren. Cabaretier en Creatief Ondernemer Kasper van Kooten is ambassadeur.

De samenwerking dient 2 doelen: enerzijds het vermaak in tijden van corona voor groepen zoals families, collega’s en verenigingen. Per dag kunt u vier vertrektijden kiezen die zeven dagen per week te boeken zijn. Met het veelzijdige uitje kunnen onze klanten anderzijds direct de drie door de coronacrisis hard getroffen sectoren Horeca, Travel & Cultuur ondersteunen.

Wat bieden we?

De rondrit met Van Heugten Tours zal bestaan uit sightseeing in de regio, zoals u dat van ons gewend bent van hoogwaardige kwaliteit. Aan boord krijgt u een smakelijke horecabox gepresenteerd van de lokale horecaondernemer. Tijdens de tour zal een spreker, acteur of comedyspeler u bovendien vermaken met een comedy-act, een interactieve quiz, een lezing of een combinatie hiervan. Dit alles al vanaf €55,- per persoon.

Eigenaar Tim van Heugten van Van Heugten Tours “Het idee is in samenspraak met Wonderbus opgezet en vormgegeven. Wonderbus is ondertussen al bezig met het verder doorontwikkelen van het platform. Denk aan maatwerk voor teamuitjes, schoolreisjes of een bijzondere manier om als bedrijf weer eens samen te komen.”

Van Heugten Tours staat open voor de ideeën en wensen van alle klanten en kan prima maatwerk leveren. Wonderbus is nog op zoek naar sprekers, acteurs en comedyspelers uit de regio.

Samenwerking

De organisatie van Wonderbus heeft cabaretier Kasper van Kooten bereid gevonden als ambassadeur. Van Kooten over het initiatief: “De coronacrisis laat zijn sporen na maar biedt ook kansen. Ik niet kan wachten tot mijn geliefde theaterzalen weer gewoon vol open mogen. Naar aanleiding van een post van mij over tijdelijk theater op bijzondere plaatsen, kwam ik in contact met Wonderbus en hadden we elkaar snel gevonden. Een mooie samenwerking waarbij werknemers en artiesten uit drie sectoren weer aan de slag kunnen”.

Info en boekingen