Van Heugten Tours staat voor u klaar

Trouwbus huren bij Van Heugten Tours

Een bruiloft is altijd een feestje! Zeker wanneer u kiest voor het comfort en de gezelligheid van de trouwbus van Van Heugten Tours. Het trouwfeest bevindt zich wellicht op een andere locatie dan de ceremonie. U geeft het ja-woord op het strand, om vervolgens met al uw dierbaren te gaan eten bij jullie favoriete restaurant. Met onze trouwbussen vervoert u uw gasten gemakkelijk naar de verschillende locaties en kan het feest onderweg gewoon doorgaan! Geen gedoe met parkeren, navigatie, planning of wachten totdat iedereen er is voor het volgende deel. Wij zorgen voor een zorgeloze reisbeleving voor het gehele gezelschap!

Ook onderweg is het feest

Als u een trouwbus wilt huren, dan bent u bij Van Heugten Tours op het juiste adres. Service en passagiersgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel en dat uit zich in onze gehele dienstverlening. Van snel en persoonlijk contact met de opdrachtgever tot de glimlach van de chauffeur. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw reis en uw dag zorgeloos verloopt. Bovenal zullen wij ervoor zorgen dat het feest ook onderweg voortgezet kan worden. Want wat is er leuker dan met het hele gezelschap de bus in stappen. De bus wordt versierd en we kunnen zelfs zorgen voor een hapje en drankje voor onderweg. Is oma slecht ter been? Geen probleem; de rolstoelbus, inclusief lift, komt eraan!

grote-trouwbus-huren-binnenkant
minibus huren Leiden

Een trouwbus vol mogelijkheden

Of u nou een kleine intieme bruiloft heeft of juist een groot feest. Van Heugten Tours heeft voor ieder gezelschap een passende vervoersoplossing. Bovendien kan er vanaf het eerste moment champagne geschonken worden, want wij zijn de BOB! Wilt u onderweg wat vertellen, een filmpje laten zien of een speciale playlist afspelen? Geen probleem! Onze trouwbussen zijn voorzien van gratis Wi-Fi, ChromeCast, AUX-aansluiting, microfoon en dvd speler. Wat uw wensen ook zijn, wij staan voor u klaar! Wij helpen u graag uw feestje voort te zetten met het gehele gezelschap in één van onze luxe en stijlvolle touringcars!

Bij Van Heugten Tours bent u aan het juiste adres voor al uw reizen. Heeft u interesse in het boeken van een trouwbus? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u liever eerst nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 070-4153066 of een e-mail sturen naar   info@vanheugtentours.nl.

 

 

WordPress Video Lightbox