Van Heugten Tours staat voor u klaar

Touringcar of bus huren Schiphol Airport

Met uw complete familie heerlijk op vakantie naar Rome, Florence, of Sardinië? Op zakenreis met uw collega’s naar een congres in Berlijn, Düsseldorf, München of Frankfurt of gezellig met vrienden op strandvakantie naar Kreta, Corfu of Kos in Griekenland? Vanaf de Internationale luchthaven Amsterdam Airport Schiphol vertrekken dagelijks honderden vliegtuigen naar de mooiste bestemmingen in Europa, Azië, Australië, en de rest van de wereld. Uw reis begint al goed in de touringcar/bus van Touringcarbedrijf Van Heugten Tours, die aan al uw wensen voldoet en u zal verzekeren van een zorgeloze en ontspannen reis naar de luchthaven Schiphol toe. Onze vakbekwame en uiterst vriendelijke chauffeurs brengen u met de touringcar/bus zeer comfortabel naar de vertrekhal en halen u stipt weer op met de touringcar/bus vanaf de aankomsthal op het vliegveld.

De Koninklijke Luchthaven Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland en al een aantal jaren één van de belangrijkste van Europa. Ieder jaar vliegen miljoenen vakantiegangers en zakenreizigers vanaf Schiphol naar honderden intercontinentale en continentale bestemmingen. U bespaart u het zoeken naar een parkeerplaats en dure parkeerkosten op Schiphol wanneer u een touringcar/bus huurt bij touringcarbedrijf Van Heugten Tours. Touringcarbedrijf Van Heugten Tours regelt uw vervoer per luxe touringcar/bus, VIP bus, rolstoelbus, minibus, schoolbus of taxi. Tim van Heugten en zijn collega’s staan voor u klaar, wat uw wensen ook zijn!

Zorgeloos van en naar het vliegveld

Gaat u een reis maken en vliegt u vanaf Schiphol met KLM, EasyJet, Air Lingus, Air France, Corendon Airlines, Euro Wings, United Airlines, Emirates, Tui Fly, Air Baltic, Alitalia, Norwegian, Jet2.com, Singapore Airlines, Air China, Aeroflot Russian Airlines, Finnair, Swiss Int. Airlines, Turkisch Airlines of Sas Scandinavian Airlines? U bent voor uw transfer van en naar Schiphol bij Touringcarbedrijf Van Heugten Tours, hét Touringcarbedrijf van Den Haag, aan het juiste adres om een touringcar/bus te huren. Touringcarbedrijf Van Heugten Tours neemt graag uw zorgen uit handen en heeft voor iedere groep een passend aanbod. Wij doen er iedere dag weer, alles aan om uw verwachtingen te overtreffen!

Touringcar of bus huren Schiphol Airport
Touringcar of bus huren Schiphol Airport

Maak het uzelf gemakkelijk

De nationale luchthaven Schiphol is niet alleen een belangrijke vertrek- en aankomstplaats voor reizigers, maar heeft ook heel veel te bieden voor een geslaagde zakenlunch, dag uitstapje of een meeting. Laat u verwennen met een massage in de Massage-O-matic, Geniet van het indrukwekkende uitzicht over de vliegtuigen, pieren, gates, en de start- en landingsbanen vanaf het Panoramaterras, doe mee aan de speurtocht van de Schiphol Challenge, Bewonder de eigen kunstcollectie in de dependance van het Rijksmusem Amsterdam in de terminal, neem na de security een kijkje bij het NEMO Science Centre op de Hollandboulevard, lees gratis een boek in de Airport Library en kom tot rust in het Airport Park, Meditation Centre of in de XpresSpa.

Wij staan voor u klaar

Laat u rondleiden over het luchthaventerrein en ga Behind The Scenes in de Schiphol Experience, Shop till you drop bij de vele winkeltjes op Schiphol Plaza, eet een hapje bij de vele horeca op Schiphol, zoals Urban Beans, La Place, Happy Seafood, Burger King, Hema Food en de Health Food Wall en drink een drankje bij Douwe Egberts, Café Rembrandt, De Koffiesalon, Starbucks, Crossroads of Grand Café Het Paleis na de Security.

Uw werkdag of uitstapje begint al goed in de touringcar of bus van Touringcarbedrijf Van Heugten Tours, die u snel en aangenaam naar vliegveld Schiphol brengt, zowel vanuit Den Haag als vanuit andere delen in de Randstad, West-Nederland of de rest van het land. Ook wanneer u vanuit Schiphol een dag uitstapje wilt maken naar bij voorbeeld, Utrecht, Haarlem, Den Haag, Amsterdam, Leiden, De Keukenhof, de Zaanse Schans of de Rotterdamse haven of wanneer u een rondreis wilt maken door het schitterende Nederland of zelfs door verschillende landen in Europa, dan bent u bij Touringcarbedrijf Van Heugten Tours altijd aan het goede adres om een touringcar of bus te huren.

Heeft u interesse om bij ons een touringcar of bus te boeken? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.