Expect more!

Touringcar huren Zoetermeer

Wilt u een touringcar huren in Zoetermeer? Dan bent u bij Van Heugten Tours aan het juiste adres! Of u nou een kantooruitje met de collega’s wilt organiseren of op schoolreisje wilt gaan met uw klas; Van Heugten Tours heeft touringcars en bussen voor elk doeleind. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een luxe touringcar voor zakenrelaties of een kleine touringcar tot 20 personen voor een kleinere reis.

Services bij touringcar huren Zoetermeer

Betrouwbaar, punctueel, innovatie – en servicegericht; dat is Van Heugten Tours als uw vervoerspartner. Van Heugten biedt extra services aan bij een touringcar huren in Zoetermeer of omgeving. Kies bijvoorbeeld voor een hostess aan boord die ervoor zorgt dat uw reis prettig verloopt. Uw zakenrelaties worden professioneel ontvangen en worden ondersteunt tijdens beurzen en evenementen. Al onze touringcars hebben ook snelle WiFi, zo kunt u relaxt Netflix kijken of uw belangrijke mails versturen.

Passend vervoer bij Van Heugten Tours

Echte gastheren en vrouwen, vriendelijk, punctueel en altijd goed voorbereid, dat zijn de chauffeurs bij Van Heugten Tours. Bovendien krijgen wij vaak nog de vraag of we nog een keer onze chauffeur willen complimenteren voor zijn service. Daarnaast vindt Van Heugten Tours duurzaamheid belangrijk. Dit kunt u merken in onze touringcars; wij gebruiken biologisch afbreekbare koffiebekers, scheiden afval af en besteden aandacht voor milieubewust rijden.

Touringcar huren Zoetermeer

Bij onze wagenpark kunt u ons ruime aanbod van comfortabele touringcars, dubbeldekkers, rolstoelbussen en minibussen bekijken die het beste bij uw wensen passen. Daarnaast hebben al onze touringcars gratis snelle WiFi, recyclebakken, een entertainmentsysteem en airconditioning. Heeft u interesse in extra comfort voor bijvoorbeeld uw zakenrelaties? Dan kunt u kiezen voor de luxe touringcar met extra comfortabele stoelen. Expect more bij Van Heugten Tours! Wilt u een touringcar huren in Zoetermeer? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze services en wagens of voor een vrijblijvende offerte.

Contact opnemen
WordPress Video Lightbox