Van Heugten Tours staat voor u klaar

Touringcar huren Zoetermeer

Wilt u een touringcar huren in Zoetermeer? Dan bent u bij Van Heugten Tours aan het juiste adres! Of u nou een kantooruitje met de collega’s wilt organiseren of op schoolreisje wilt gaan met uw klas; Van Heugten Tours heeft touringcars en bussen voor elk doeleind. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een luxe touringcar voor zakenrelaties of een kleine touringcar tot 20 personen voor een kleinere reis.

 

Zorgeloos van en naar Zoetermeer

Betrouwbaar, punctueel, innovatie – en servicegericht; dat is Van Heugten Tours als uw vervoerspartner. De chauffeurs bij Van Heugten Tours zijn echte gastheren en vrouwen: vriendelijk, punctueel en altijd goed voorbereid. Daarom krijgen wij vaak achteraf de vraag of we nog een keer onze chauffeur willen complimenteren voor zijn service. Daarnaast vindt Van Heugten Tours duurzaamheid belangrijk. Dit kunt u merken in al onze touringcars; wij gebruiken biologisch afbreekbare koffiebekers, scheiden afval en besteden aandacht voor milieubewust rijden. Daarnaast kunt u bij Van Heugten Tours bij het huren van een touringcar in Zoetermeer gebruik maken van enkele extra services. Zo kunt u kiezen voor een hostess aan boord, die u en uw gasten zowel in de bus als op locatie bij kan staan en van alle gemakken kan voorzien.

Touringcar huren Zoetermeer
Touringcar huren Zoetermeer

Maak het uzelf gemakkelijk

Binnen ons wagenpark, dat onder andere bestaat uit comfortabele touringcars, dubbeldekkers, rolstoelbussen en minibussen, vindt u altijd een voertuig dat perfect aansluit bij uw wensen. Daarnaast hebben al onze touringcars gratis snelle WiFi, recyclebakken, een entertainmentsysteem en airconditioning. Heeft u interesse in extra comfort voor bijvoorbeeld uw zakenrelaties? Dan kunt u kiezen voor de luxe touringcar met extra comfortabele stoelen. Expect more bij Van Heugten Tours! Wilt u een touringcar huren in Zoetermeer? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze services en wagens of voor een vrijblijvende offerte.

Heeft u interesse om bij ons een touringcar of bus te boeken? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

WordPress Video Lightbox