Van Heugten Tours staat voor u klaar

Touringcar huren Utrecht

Met de hele familie uit eten bij Meat & More of Mr. Black and the White Ox in de oude Douwe Egberts-fabriek in Utrecht? Een teambuilding met colleaga’s naar een escaperoom, een potje bubbel voetbal of karten in de Avontuurfabriek of gezellig met vrienden naar een optreden in het Beatrixtheater, Heroes Dutch Comic Con of Theaterfestival de Parade? U kunt eenvoudig een touringcar huren bij touringcarbedrijf Van Heugten Tours  

Zorgeloos van en naar Utrecht

Utrecht is een stad met een historisch centrum dat volledig door een singel wordt omringd en bekend om de Oudegracht en de Nieuwegracht die uniek zijn vanwege de werven, waarop de werfkelders  van de huizen aan de gracht uitkomen, ligt centraal gelegen in het midden van Nederland, niet ver van natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug en gelegen aan belangrijke vaarwegen als het Amsterdam-Rijnkanaal, Vecht, Leidse Rijn en Vaartse Rijn. Het is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en het centraal station van Utrecht is het grootste spoorwegknooppunt van Nederland. Het heeft veel te bieden voor een avondje uit, een geslaagde daguitstap of een weekendje weg. 

Touringcar huren Utrecht
Touringcar huren Utrecht

Maak het uzelf gemakkelijk

Loop door het historische centrum van Utrecht langs grachten en de lage kades met kelders en de terrassen, over de Neude met het omstreden beeld van De Denker, de Neudeflat, het voormalige Hoofdpostkantoor en Apotheek de Liefde. Bekijk de Pieterskerk, de Janskerk, het Agnietenklooster, het Catharijneconvent, Het Duitse Huis, en de Winkel van Sinkel aan de Oudegracht, een van de eerste warenhuizen in Nederland. 

Touringcarbedrijf Utrecht

De touringcars van touringcarbedrijf Van Heugten Tours brengen u vanuit alle richtingen in Nederland en Europa naar Utrecht toe. Onderweg heeft u de beschikking over wifi, usb-laders, airco en zelfs catering wanneer u dat wenst. Waar u ook heen gaat, onze chauffeur zorgt ervoor dat u uw bestemming snel en comfortabel bereikt. 

 

Heeft u interesse om bij ons een touringcar of bus te boeken? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

WordPress Video Lightbox