Van Heugten Tours staat voor u klaar

Touringcar huren in Utrecht

Wilt u met de hele familie uit eten bij Meat & More of Mr. Black and the White Ox in de oude Douwe Egberts-fabriek in Utrecht? Of plant u een teambuilding met collega’s naar een escaperoom, een potje bubbelvoetbal of karten in de Avontuurfabriek? Misschien wilt u gezellig met vrienden naar een optreden in het Beatrixtheater, Heroes Dutch Comic Con of Theaterfestival de Parade? Maak uw uitje naar Utrecht compleet door eenvoudig een touringcar te huren bij touringcarbedrijf Van Heugten Tours.

Zorgeloos van en naar Utrecht

Met het huren van een touringcar van Van Heugten Tours hoeft u zich geen zorgen te maken om het parkeren van uw autoin Utrecht. De stad, centraal gelegen in Nederland, staat bekend om zijn historische centrum omringd door singels. De Oudegracht en Nieuwegracht met unieke werven vormen kenmerkende elementen. Het is de hoofdstad van de provincie Utrecht en herbergt het grootste spoorwegknooppunt van Nederland, het centraal station van Utrecht. Deze stad biedt veel mogelijkheden voor een avondje uit, een dagtrip of een weekend weg. Met het huren van een touringcar in Utrecht maakt u uw reis comfortabel en stressvrij.

Touringcar huren Utrecht
Touringcar huren Utrecht

Maak het uzelf gemakkelijk

Maak het uzelf gemakkelijk met het huren van een touringcar in Utrecht en ontdek het historische centrum. Loop langs de grachten en de lage kades met kelders en terrassen, bewonder de Neude met het omstreden beeld van De Denker, de Neudeflat, het voormalige Hoofdpostkantoor en Apotheek de Liefde. Bekijk de Pieterskerk, de Janskerk, het Agnietenklooster, het Catharijneconvent, Het Duitse Huis en de Winkel van Sinkel aan de Oudegracht, een van de eerste warenhuizen in Nederland.

Interesse in het huren van een touringcar in Utrecht?

Door een touringcar te huren bij Van Heugten Tours reist u vanuit alle richtingen in Nederland en Europa naar Utrecht toe. Onderweg heeft u de beschikking over wifi, usb-laders, airco en zelfs catering wanneer u dat wenst. Waar u ook heen gaat, onze chauffeur zorgt ervoor dat u uw bestemming snel en comfortabel bereikt. 

 

Heeft u interesse om bij ons een touringcar of bus te huren in Utrecht? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

WordPress Video Lightbox