Expect more!

Touringcar huren Schiphol

Touringcar huren op Schiphol? Dan bent u bij Van Heugten Tours aan het juiste adres! Van zakenreizen tot schoolreisjes; Voor iedere situatie heeft Van Heugten Tours een geschikte touringcar voor u klaar staan. Zo heeft Van Heugten Tours al een touringcar voor groepen tot 30 personen, of kunt u een extra comfortabele touringcar huren voor maar liefst 79 personen!

Expect more bij Van Heugten Tours

Het team van Van Heugten bestaat uit ervaren chauffeurs. Naast een uitstekende rijvaardigheid zijn onze chauffeurs ook echte gastheren en gastvrouwen, vriendelijk, goed voorbereid, persoonlijk betrokken en altijd op tijd. Met regelmaat krijgen wij na de reis nog vele positieve reacties van onze gasten over onze chauffeurs. Duurzaamheid is ook een belangrijk aandachtspunt voor Van Heugten Tours. In iedere Touringcar wordt het afval gescheiden met behulp van recyclebakken, maken wij uitsluitend gebruik van natuurlijk afbreekbare koffiebekers en leren onze chauffeurs het broodnodige over milieuvriendelijk rijden met de touringcar. Wilt u dus een touringcar huren op Schiphol bij Van Heugten Tours, dan bent u verzekerd van een optimale service en dat u op tijd arriveert op locatie.

 

Touringcars en wagens

Op Schiphol hebben wij voor iedere gelegenheid een touringcar tot uw beschikking. Naast touringcars hebben wij ook minibussen, dubbeldekkers en rolstoelbussen in ons assortiment. Alle touringcars bij Van Heugten Tours zijn comfortabel ingericht. Zo zijn alle touringcars ingericht met snelle gratis WiFi, airconditioning, een koffie bar en een entertainmentsysteem. Als u meer comfort wenst, dan hebben wij ook een VIP bus tot uw beschikking. Deze touringcar is voorzien van extra luxe stoelen en USB-laders. Bij Van Heugten Tours kunt u naast het huren van een touringcar ook nog gebruik maken van aanvullende mogelijkheden. Zo kunt u bij ons een hostess boeken die u tijdens de reis en op locatie zal ondersteunen en uw gasten kan ontvangen. Wat de reden ook is, vanaf Schiphol staat er altijd een touringcar voor u klaar van Van Heugten Tours.

Contact opnemen

Dit zeggen onze klanten over ons

Hoe onze reizen ervaren worden

Altijd het juiste vervoer

Ieder budget, alle bestemmingen en elke groep

Op zoek naar een betrouwbare, punctuele vervoerspartner? Van Heugten Tours denkt met u mee en bezorgt u een ontspannen rit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

070 - 415 30 66 Offerte aanvragen
WordPress Video Lightbox