Van Heugten Tours staat voor u klaar

Touringcar huren Rotterdam

Met de hele familie gezellig uit eten bij Aloha in de wildwaterbaan van het voormalige  zwemparadijs Tropicana? Een teambuilding met collega’s en abseilen van de hoogste uitkijktoren van Nederland, de Euromast? Of gewoon gezellig met vrienden naar de Halve Marathon van Rotterdam, het World Tennis Tournament in Ahoy of Rotterdam on Wheels? Huur een touringcar/bus bij Touringcarbedrijf Van Heugten Tours en u bent verzekerd van een zorgeloze en ontspannen reis ernaartoe. Onze vakbekwame en vriendelijke chauffeurs brengen u comfortabel naar uw bestemming. 

Zorgeloos van en naar Rotterdam

Rotterdam, gelegen aan de Maas, is de grootste havenstad van Europa op het gebied van bulkoverslag en heeft de belangrijkste containerhaven. Rotterdam, de tweede grootste stad van Nederland, is bij uitstek een moderne en internationale architectuurstad met veel vernieuwende architectuur en wolkenkrabbers, wat Rotterdam de bijnaam “Manhattan aan de Maas” heeft opgeleverd. Rotterdam heeft veel te bieden voor een geslaagde daguitstap, avondje uit of weekendje weg. 

Touringcar huren Rotterdam
Touringcar huren Rotterdam

Maak het uzelf gemakkelijk

Maak een rondrit met de touringcar/bus en bekijk de Erasmusbrug, de Willemsbrug, de Maasbrug, de Hef, de Kubuswoningen, de Sint Laurenskerk, voormalig pakhuis De Dubbelle Palmboom en de Oude of Pelgrimvaderskerk en zie de historische panden in het Scheepvaartkwartier of Kralingen, de Oude Binnenhaven, het oorlogsmonument “de verwoeste stad” op Plein 1940, de internationale vlaggenparade op de Boompjes, de Maasboulevard, Hofplein, Weena, het Stadhuis aan de Coolsingel. De Beurs aan het Beursplein en het Witte Huis, de eerste wolkenkrabber van Nederland. 

Touringcarbedrijf Van Heugten Tours

De bussen/touringcars van Touringcarbedrijf Van Heugten Tours brengen u vanuit alle richtingen in Nederland en Europa naar Rotterdam toe. Onderweg heeft u de beschikking over usb-laders, wifi, airco en zelfs catering is mogelijk wanneer u dat wenst. Waar uw reis ook heen gaat in Rotterdam, onze chauffeur zorgt ervoor dat u uw bestemming comfortabel en snel bereikt. 

 

Heeft u interesse om bij ons een touringcar of bus te boeken? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

WordPress Video Lightbox