Expect more!

Touringcar huren Rotterdam

Heeft u een touringcar nodig in Rotterdam? Dan is Van Heugten Tours precies wat u zoekt! Van zakenuitjes tot complete weekendjes weg met de hele familie; Van Heugten Tours heeft touringcars en bussen voor ieder doeleind. Zo heeft Van Heugten Tours al een touringcar tot 30 personen, of kunt u een extra comfortabele touringcar huren voor maar liefst 79 personen!

Services touringcar huren

Als uw vervoerspartner is Van Heugten Tours servicegericht, innoverend, betrouwbaar en altijd op tijd. Naast het huren van een touringcar in Rotterdam bieden wij ook nog diverse andere opties aan. Zo kunt u tijdens uw zakenreis gewoon blijven werken of tijdens een dagje uit zorgeloos gebruik blijven maken van uw favorieten streamingdiensten met WiFi in de bus. Ook heeft u de mogelijkheid om naast het huren van een touringcar ook een hostess te boeken die u tijdens uw reis van alle gemakken voorziet, en ook wanneer u bent aangekomen op locatie ondersteunt bij bijvoorbeeld een beurs of excursie.

Expect more bij Van Heugten Tours

Van Heugten Tours stelt hoge eisen aan de bekwaamheid van zijn chauffeurs. Naast een uitstekende rijvaardigheid zijn onze chauffeurs ook echte gastheren en gastvrouwen, vriendelijk, goed voorbereid, persoonlijk betrokken en altijd op tijd. We hebben al meerdere malen enthousiaste reacties gehad over de service van onze chauffeurs. Ook houdt Van Heugten Tours zich druk bezig met duurzaamheid. Zo heeft iedere touringcar in Rotterdam prullenbakken waar het afval in gescheiden kan worden, maken wij gebruik van biologisch afbreekbare koffiebekers en worden onze chauffeurs opgeleid om milieuvriendelijk te rijden.

Touringcars en wagens

Voor elke gelegenheid hebben wij een touringcar tot uw beschikking in Rotterdam. Naast touringcars hebben wij ook minibussen, dubbeldekkers en rolstoelbussen in ons assortiment. Alle touringcars die u kunt huren bij Van Heugten Tours zijn voorzien van de benodigde comfort. Zo zijn alle bussen voorzien van snelle gratis WiFi, airconditioning, een koffie bar en heeft u zelfs de mogelijkheid tot een complete catering aan boord. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid tot het huren van een extra luxe touringcar in Rotterdam. Deze touringcars zijn voorzien van de meest comfortabele stoelen van hoogwaardige kwaliteit en hebben een hostess aan boord zodat u lekker achterover kunt leunen en optimaal kan genieten van de reis. Kortom, Van Heugten Tours heeft voor iedere situatie een touringcar voor u beschikbaar die perfect op uw wensen en behoeften aansluit.

Contact opnemen

Dit zeggen onze klanten over ons

Hoe onze reizen ervaren worden

Altijd het juiste vervoer

Ieder budget, alle bestemmingen en elke groep

Op zoek naar een betrouwbare, punctuele vervoerspartner? Van Heugten Tours denkt met u mee en bezorgt u een ontspannen rit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

070 - 415 30 66 Offerte aanvragen
WordPress Video Lightbox