Van Heugten Tours staat voor u klaar

Touringcar huren in Rotterdam

Met de hele familie gezellig uit eten bij Aloha in de wildwaterbaan van het voormalige  zwemparadijs Tropicana? Een teambuilding met collega’s en abseilen van de hoogste uitkijktoren van Nederland, de Euromast? Of gewoon gezellig met vrienden naar de Halve Marathon van Rotterdam, het World Tennis Tournament in Ahoy of Rotterdam on Wheels? Huur een touringcar/bus bij Touringcarbedrijf Van Heugten Tours en u bent verzekerd van een zorgeloze en ontspannen reis naar Rotterdam. Onze vakbekwame en vriendelijke chauffeurs brengen u comfortabel naar uw bestemming. 

Zorgeloos naar Rotterdam

Bij Van Heugten Tours kunt u een touringcar huren waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw reis van en naar Rotterdam. Rotterdam, gelegen aan de Maas, is de grootste havenstad van Europa op het gebied van bulkoverslag en heeft de belangrijkste containerhaven. Rotterdam, de tweede grootste stad van Nederland, is bij uitstek een moderne en internationale architectuurstad met veel vernieuwende architectuur en wolkenkrabbers, wat Rotterdam de bijnaam “Manhattan aan de Maas” heeft opgeleverd. Rotterdam heeft veel te bieden voor een geslaagde daguitstap, avondje uit of weekendje weg. Door een touringcar of bus te huren in Rotterdam kunt u met gemak alle bezienswaardigheden bezoeken. 

Touringcar huren Rotterdam
Touringcar huren Rotterdam

Touringcar huren Rotterdam: Gemakkelijk reizen

Huur een touringcar in Rotterdam bij Van Heugtentours en bekijk de Erasmusbrug, de Willemsbrug, de Maasbrug, de Hef of de Kubuswoningen. U hoeft zich geen zorgen te maken om het parkeren van uw auto. Met het huren van een touringcar maakt u het zich zo gemakkelijk mogelijk! Maak een uitstapje naar de Sint Laurenskerk, voormalig pakhuis De Dubbelle Palmboom en de Oude of Pelgrimvaderskerk en zie de historische panden in het Scheepvaartkwartier of Kralingen, de Oude Binnenhaven, het oorlogsmonument “de verwoeste stad” op Plein 1940, de internationale vlaggenparade op de Boompjes, de Maasboulevard, Hofplein, Weena, het Stadhuis aan de Coolsingel. De Beurs aan het Beursplein en het Witte Huis, de eerste wolkenkrabber van Nederland. 

Touringcar huren in Rotterdam met Van Heugten Tours

Met het huren van een touringcar bij Van Heugten Tours, geniet u van alle comfort. Onderweg heeft u de beschikking over usb-laders, wifi, airco en zelfs catering is mogelijk wanneer u dat wenst. Waar uw reis ook heen gaat in Rotterdam met het huren van een touringcar, onze chauffeur zorgt ervoor dat u uw bestemming comfortabel en snel bereikt. 

 

Heeft u interesse om bij ons een touringcar of bus te huren in Rotterdam? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

WordPress Video Lightbox