Expect more!

Touringcar huren Rotterdam

Heeft u een touringcar nodig in Rotterdam? Dan is Van Heugten Tours precies wat u zoekt! Van zakenuitjes tot complete weekendjes weg met de hele familie; Van Heugten Tours heeft touringcars en bussen voor ieder doeleinde. Zo heeft Van Heugten Tours onder andere al een touringcar voor groepen tot 30 personen, maar kunt u ook een extra comfortabele touringcar huren voor maar liefst 79 personen!

Services bij touringcar huren Rotterdam

Als uw vervoerspartner is Van Heugten Tours servicegericht, innoverend, betrouwbaar en altijd op tijd. Naast het huren van een touringcar in Rotterdam bieden wij ook nog diverse andere opties aan. Zo kunt u bijvoorbeeld een hostess boeken die u tijdens uw reis van alle gemakken voorziet, en ook wanneer u bent aangekomen op locatie ondersteuning kan bieden bij bijvoorbeeld een beurs of een excursie. Ook houdt Van Heugten Tours zich druk bezig met duurzaamheid. Zo heeft iedere touringcar prullenbakken waar het afval in gescheiden kan worden en maken wij gebruik van biologisch afbreekbare koffiebekers.

 

Expect more bij Van Heugten Tours

Van Heugten Tours stelt hoge eisen aan de bekwaamheid van zijn chauffeurs. Naast een uitstekende rijvaardigheid op het gebied van veiligheid en milieuvriendelijkheid zijn onze chauffeurs ook echte gastheren en gastvrouwen: vriendelijk, goed voorbereid, persoonlijk betrokken en altijd op tijd. We ontvangen dan ook regelmatig enthousiaste reacties over de service van onze chauffeurs. Ook met ons wagenpark is het dik in orde. Naast touringcars hebben wij ook minibussen, dubbeldekkers en rolstoelbussen in ons assortiment. Alle touringcars die u kunt huren bij Van Heugten Tours zijn voorzien van de benodigde comfort. Zo zijn alle bussen voorzien van snelle gratis WiFi, airconditioning, een koffie bar en heeft u zelfs de mogelijkheid tot een complete catering aan boord. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid tot het huren van een extra luxe touringcar in Rotterdam. Kortom, Van Heugten Tours heeft voor iedere situatie een touringcar voor u beschikbaar die perfect op uw wensen en behoeften aansluit.

Contact opnemen

Dit zeggen onze klanten over ons

Hoe onze reizen ervaren worden

Altijd het juiste vervoer

Ieder budget, alle bestemmingen en elke groep

Op zoek naar een betrouwbare, punctuele vervoerspartner? Van Heugten Tours denkt met u mee en bezorgt u een ontspannen rit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

070 - 415 30 66 Offerte aanvragen
WordPress Video Lightbox