Expect more!

Touringcar huren Den Haag

Wilt u een touringcar huren in Den Haag? Dan is Van Heugten Tours het touringcarbedrijf voor u! Of u nou een shuttle service naar Schiphol nodig heeft, of transport voor een bedrijfsuitje; Van Heugten Tours heeft touringcars en bussen voor elke mogelijkheid. Zo hebben wij een touringcar voor kleine groepen tot en met 30 personen, en een extra luxe en comfortabele touringcar met maar liefst 79 zitplaatsen.

Services touringcar huren Den Haag

Punctueel, betrouwbaar, innoverend en servicegericht, dat is Van Heugten Tours als uw vervoerspartner in Den Haag. Wij bieden diverse extra opties voor het huren van een touringcar in Den Haag of andere bestemmingen. Zo kunt u kiezen voor een hostess aan boord van de touringcar die uw reis aangenamer maakt, ondersteunt tijdens beurzen en evenementen en uw zakenrelaties ontvangt. Ook hebben alle touringcars WiFi aan boord wat geschikt is voor een zakelijke reis of het kijken van films op Netflix!

Expect more bij Van Heugten Tours

Onze chauffeurs zijn echte gastvrouwen en gastheren, vriendelijk, punctueel, goed voorbereid en persoonlijk betrokken. Het komt regelmatig voor dat wij de vraag krijgen van onze gasten of we de chauffeur nog extra willen bedanken voor de leuke reis en de goede service aan boord. Bovendien staat duurzaamheid bij ons boven alles; wij scheiden al onze afval, maken gebruik van biologisch afbreekbare koffiebekers en milieuvriendelijk rijden staat bij ons hoog in het vaandel. Daarbij maken wij na iedere rit de touringcar grondig schoon zodat wij u iedere keer week een bus kunnen aanbieden die voelt als nieuw!

Touringcars en wagens

Wij hebben een ruim aanbod aan comfortabele touringcars, minibussen, dubbeldekkers en rolstoelbussen. Alle touringcars om te huren in Den Haag zijn voorzien van gratis snelle WiFi, recyclebakken, airconditioning, koffiebar en een entertainmentsysteem. Wanneer u extra comfort nodig heeft voor uw reis hebben wij luxe touringcars met extra comfortabele stoelen in ons assortiment. Wij hebben een wagenpark voor u klaar staan waaruit u een touringcar kunt kiezen die het beste bij uw wensen en behoeften aansluit.

Contact opnemen

Dit zeggen onze klanten over ons

Hoe onze reizen ervaren worden

Altijd het juiste vervoer

Ieder budget, alle bestemmingen en elke groep

Op zoek naar een betrouwbare, punctuele vervoerspartner? Van Heugten Tours denkt met u mee en bezorgt u een ontspannen rit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

070 - 415 30 66 Offerte aanvragen
WordPress Video Lightbox