Expect more!

Touringcar huren Den Haag

Wilt u een touringcar huren in Den Haag? Dan is Van Heugten Tours het touringcarbedrijf voor u! Of u nou een shuttle service naar Schiphol nodig heeft, of transport voor een bedrijfsuitje; Van Heugten Tours heeft touringcars en bussen voor elke mogelijkheid. Zo hebben wij onder andere een touringcar voor kleine groepen tot en met 30 personen en een extra luxe en comfortabele touringcar met maar liefst 79 zitplaatsen.

Expect more bij Van Heugten Tours

Wij leveren graag goede service in alle aspecten van wat we doen. Onze chauffeurs zijn dan ook echte gastvrouwen en gastheren: vriendelijk, punctueel, goed voorbereid en persoonlijk betrokken. Het komt zelfs regelmatig voor dat wij de vraag krijgen van onze gasten of we de chauffeur nog extra willen bedanken voor de leuke reis en de goede service aan boord. Daarmaast staat duurzaamheid bij ons centraal; wij scheiden al ons afval, maken gebruik van biologisch afbreekbare koffiebekers en milieuvriendelijk rijden staat bij ons hoog in het vaandel. Daarbij maken wij na iedere rit de touringcar grondig schoon zodat wij u iedere keer weer een bus kunnen aanbieden die voelt als nieuw!

 

Touringcars en wagens

Wij hebben een zeer ruim aanbod aan comfortabele touringcars, minibussen, dubbeldekkers en rolstoelbussen. In ons wagenpark vindt u dus altijd een touringcar die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Al onze touringcars om te huren in Den Haag zijn voorzien van gratis snelle WiFi, recyclebakken, airconditioning, een koffiebar en een entertainmentsysteem. Wanneer u extra comfort nodig heeft voor uw reis hebben wij ook luxe touringcars met extra comfortabele stoelen in ons assortiment. Wilt u dus een touringcar huren in Den Haag? Dan weet u dat u bij Van Heugten Tours moet zijn.

Contact opnemen

Dit zeggen onze klanten over ons

Hoe onze reizen ervaren worden

Altijd het juiste vervoer

Ieder budget, alle bestemmingen en elke groep

Op zoek naar een betrouwbare, punctuele vervoerspartner? Van Heugten Tours denkt met u mee en bezorgt u een ontspannen rit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

070 - 415 30 66 Offerte aanvragen
WordPress Video Lightbox