Van Heugten Tours staat voor u klaar

Touringcar huren Den Haag

Met de gehele familie uit eten bij restaurant Waves at the Kurhaus? Een te gekke teambuilding met collega’s en ijskarten of schaatsen in De Uithof of gezellig met een groep vrienden naar Parkpop of het Vuurwerkfestival in Scheveningen? Huur een touringcar/bus bij touringcarbedrijf Van Heugten Tours en u bent verzekerd van een zorgeloze en ontspannen reis er naar toe. Onze vakbekwame en vriendelijke chauffeurs brengen u comfortabel naar uw bestemming.

 

Den Haag, die mooie stad achter de duinen, ligt pal aan de Noordzee en is één van de grootste en belangrijkste steden van Nederland. Den Haag huisvest niet alleen de Nederlandse regering en het parlement, maar is bovendien de residentie van het Koninklijk huis. Het ligt vrijwel direct ten noorden van het Westland en heeft erg veel te bieden voor een geslaagde daguitstap, avondje uit of weekendje weg.

Zorgeloos van en naar Den Haag

Loop door het historische centrum van Den Haag langs de Grote Kerk, het Buitenhof, de Nieuwe Kerk en het standbeeld van Prins Willem van Oranje op het Plein en bekijk het oude stadhuis, het nieuwe stadhuis, beter bekend als het IJspaleis, Paleis Huis ten Bosch in het Haagse Bos, Paleis Noordeinde en het Indisch Monument in de Scheveningse Bosjes. Breng een bezoekje aan het Vredespaleis, Escher in Het Paleis aan het Lange Voorhout, de Koninklijke Bibliotheek, Museum De Gevangenpoort, Beelden aan Zee, het Mauritshuis aan de Hofvijver, SEA LIFE, het Kunstmuseum Den Haag of het Literatuurmuseum en bewonder de Mesdag Collectie in Panorama Mesdag of de indrukwekkende miniatuurstad Madurodam.

Touringcar huren Den Haag
Touringcar huren Den Haag

Maak het uzelf gemakkelijk

Volg een rondleiding van ProDemos bij de Eerste Kamer, de Tweede Kamer en de Ridderzaal op het Binnenhof, vaar een keer mee met de Ooievaart over de vele grachten in Den Haag, zoals de Koninginnegracht en Prinsessegracht, struin over de boulevard langs het strand, de haven en het Kurhaus in Scheveningen, geniet van het prachtige uitzicht over de Noordzee en Den Haag vanuit het Reuzenrad op de Pier en wandel langs het Internationaal Gerechtshof, het Internationaal Strafhof en de vele ambassades en ministeries in Den Haag.

Wij staan voor u klaar

Ga shoppen in het centrum in de Grote Marktstraat, aan het Spui, de Hoogstraat, de Haagse Passage, de Haagse Bluf en bij de Haagse Markt, de grootste van Europa in zijn soort, en kom tot rust in de vele natuur die Den Haag rijk is, zoals het strand, de duinen in Meijendel, het rosarium in het Westbroekpark, de Paleistuin, het Zuiderpark en de Bosjes van Pex. Haal een lekker visje bij Opporto of het bekende Simonis in Scheveningen, drink een kopje koffie bij Capriole Café, Bleyenberg of Tigershark Coffee, eet een hapje bij Café Franklin, Bartine, Mama Kelly, Umami, Walter Bennedict of in de Foodhallen Den Haag, geniet van een drankje op de Grote Markt, bij het Pistache Café, Rootz, Cloos, The Fiddler of Millers op het Plein en sluit de dag goed af met een dansje bij Poppodium Paard, de Zwarte Ruiter of muziekcafé Paap. 

 

Heeft u interesse om bij ons een touringcar of bus te boeken? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.