Van Heugten Tours staat voor u klaar

Touringcar huren Boskoop

Met de hele familie heerlijk naar de Griek bij Olympia in Boskoop? Een bruiloft in Roos, eten en drinken of gezellig met vrienden naar de kroeg in De Rooie Hoek in Boskoop? Huur een touringcar bij touringcarbedrijf Van Heugten Tours en u bent verzekerd van een zorgeloze en ontspannen reis ernaartoe. Onze vriendelijke en vakbekwame touringcarchauffeurs brengen u comfortabel naar uw bestemming.

Een ontspannen reis van en naar Boskoop

Boskoop ligt tussen Gouda en Alphen aan den Rijn en is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor een geslaagde daguitstap of avondje uit.

Maak een wandeling door het mooie Rosarium en drink daarna wat bij Grand Café Roos of loop een mooie route door het Gouwebos of het Bentwoud. Ga heerlijk shoppen in de dorpskern, eet een hapje in de Kerkstraat bij Tarek’s Steakhouse of De Chinese Muur of eet een ijsje bij Janssen’s Ijssalon, een begrip in de regio. Uw uitje begint al goed in de touringcar van Van Heugten Tours, die aan al uw wensen voldoet en u veilig en betrouwbaar op uw bestemming brengt in Boskoop, zowel vanuit Den Haag als vanuit andere delen in de Randstad, West-Nederland of de rest van het land.

touringcar in boskoop huren
touringcar huren boskoop

Gemakkelijk te bereiken

De touringcars van Van Heugten Tours brengen u in drie kwartier vanuit Den Haag of een uur vanuit Rotterdam naar Boskoop toe. Onderweg heeft u de beschikking over wifi, usb-laders, airco en zelfs catering wanneer u dat wenst. Waar u ook heen gaat, onze chauffeur zorgt ervoor dat u uw bestemming snel en comfortabel bereikt.

Van Heugten Tours regelt uw vervoer per luxe touringcar, VIP touringcar, rolstoelbus, minibus, schoolbus of taxi.

Heeft u interesse om bij ons een touringcar naar Boskoop te boeken? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Heeft u eerst nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.