Expect more!

Touringcar huren Amsterdam

Wilt u een touringcar huren in Amsterdam? Dan bent u bij Van Heugten Tours aan het juiste adres! Of u nou een schoolreisje met de klas wilt organiseren of op kantooruitje wilt met uw collega’s; Van Heugten Tours heeft touringcars en bussen voor ieder doeleinde. Zo kunt u onder andere kiezen uit een kleine touringcar tot en met 30 personen of voor extra luxe en comfort met een luxe touringcar met tot wel 79 plaatsen.

Expect more bij Van Heugten Tours

Punctueel, betrouwbaar, innoverend en servicegericht, dat is Van Heugten Tours als uw vervoerspartner, en dat merkt u aan alles. Onze chauffeurs zijn echte gastheren en gastvrouwen: vriendelijk, punctueel, goed voorbereid en persoonlijk betrokken. Vaak krijgen wij dan ook de vraag of we een chauffeur nog extra willen bedanken voor zijn service en de gezellige reis. Bovendien vinden wij duurzaamheid zeer belangrijk en dit kunt u merken in onze touringcars; wij scheiden afval, gebruiken biologisch afbreekbare koffiebekers en er is aandacht voor milieuvriendelijk rijden.

 

Aanvullende services bij touringcar huren Amsterdam

Het kan natuurlijk zijn dat u specifieke wensen heeft voor tijdens uw busreis. In overleg is er veel mogelijk, maar wij bieden zelf ook al een aantal aanvullende services als u een touringcar bij ons huurt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hostess aan boord die uw reis aangenamer maakt, zakenrelaties ontvangt en ondersteuning kan bieden tijdens evenementen en beurzen. Ook kunt u kiezen voor een touringcar met snelle WiFi, die bij uitstek geschikt is voor gebruik bij een zakelijke reis of om Netflix te kijken!

Contact opnemen

Dit zeggen onze klanten over ons

Hoe onze reizen ervaren worden

Altijd het juiste vervoer

Ieder budget, alle bestemmingen en elke groep

Op zoek naar een betrouwbare, punctuele vervoerspartner? Van Heugten Tours denkt met u mee en bezorgt u een ontspannen rit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

070 - 415 30 66 Offerte aanvragen
WordPress Video Lightbox