Expect more!

Touringcar huren Amsterdam

Wilt u een touringcar huren in Amsterdam? Dan bent u bij Van Heugten Tours aan het juiste adres! Of u nou een schoolreisje met de klas wilt organiseren of op kantooruitje wilt met uw collega’s; Van Heugten Tours heeft touringcars en bussen voor ieder doeleind. Zo kunt u kiezen uit een kleine touringcar tot en met 30 personen of voor extra luxe en comfort met een luxe touringcar tot 79 plaatsen.

Services touringcar huren Amsterdam

Punctueel, betrouwbaar, innoverend en servicegericht, dat is Van Heugten Tours als uw vervoerspartner. Wij bieden additionele services bij een touringcar huren naar Amsterdam of andere bestemmingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hostess aan boord die uw reis aangenamer maakt, zakenrelaties ontvangt en ondersteunt tijdens evenementen en beurzen. Ook hebben onze touringcars snelle WiFi dat geschikt is voor een zakelijke reis of Netflix kijken!

Expect more bij Van Heugten Tours

Onze chauffeurs zijn echte gastheren en gastvrouwen, vriendelijk, punctueel, goed voorbereid en persoonlijk betrokken. Vaak krijgen wij de vraag of we een chauffeur nog extra willen bedanken voor zijn service en de gezellige reis. Bovendien vinden wij duurzaamheid zeer belangrijk en dit kunt u merken in onze touringcars; wij scheiden afval af, gebruiken biologisch afbreekbare koffiebekers en er is aandacht voor milieuvriendelijk rijden.

Touringcars en wagens

Wij hebben een ruim aanbod van comfortabele touringcars, minibussen, dubbeldekkers en rolstoelbussen. Zo hebben al onze touringcars allemaal gratis snelle WiFi, recyclebakken, airconditioning, een entertainmentsysteem en koffiebar. Als u extra comfort wilt voor uw zakenrelaties hebben onze luxe touringcars extra comfortabele stoelen. In onze wagenpark kunt u kiezen uit onze touringcars en wagens die het beste bij uw wensen passen.

Contact opnemen

Dit zeggen onze klanten over ons

Hoe onze reizen ervaren worden

Altijd het juiste vervoer

Ieder budget, alle bestemmingen en elke groep

Op zoek naar een betrouwbare, punctuele vervoerspartner? Van Heugten Tours denkt met u mee en bezorgt u een ontspannen rit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

070 - 415 30 66 Offerte aanvragen
WordPress Video Lightbox