Van Heugten Tours staat voor u klaar

Touringcar huren Amsterdam

Met de hele familie uit eten bij Loetje aan ’t IJ of bij Café Restaurant Hans en Grietje in Amsterdam? Een leuke teambuilding met collega’s naar een VR-experience in het A’DAM VR Game Park of gezellig met vrienden naar SAIL Amsterdam, het Grachtenfestival of de Pride Amsterdam? Eenvoudig een bus/touringcar huren bij touringcarbedrijf Van Heugten Tours en u bent verzekerd van een zorgeloze en ontspannen reis ernaartoe. Onze vakbekwame en vriendelijke chauffeurs brengen u comfortabel naar uw bestemming.

 

Amsterdam, de hoofdstad en grootste stad van Nederland was in de Gouden Eeuw één van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld. Nog altijd behoort Amsterdam, door de locals ook wel ‘Mokum” genoemd, tot de top van aantrekkelijkste wereldsteden en heeft de toeristische trekpleister veel te bieden voor een geslaagde daguitstap, avondje uit of weekendje weg.

Zorgeloos van en naar Amsterdam

Loop door het historisch centrum in Amsterdam langs de vele grachten met oude, karakteristieke koopmanshuizen en pakhuizen, langs de Vondelkerk en de Hollandsche Manege in de Vondelstraat en langs de Beurs van Berlage en de Bijenkorf aan het Damrak. Bekijk de Nieuwe Kerk, Madame Tussauds, het Nationaal Monument, en het Paleis op de Dam, de Sint-Nicolaaskerk, Noorderkerk, de Magere Brug, Blauwe Brug, Chinatown Pythonbrug, de Waag op de Nieuwmarkt en de Oude Kerk, het oudste gebouw dat in Amsterdam te vinden is.

Touringcar huren Amsterdam
Touringcar huren Amsterdam

Maak het uzelf gemakkelijk

Breng een bezoek aan het Stedelijk Museum, Amsterdam Museum, Van Gogh Museum, Tropenmuseum, Joods Historisch Museum, Scheepvaartmuseum, Rembrandthuis, Anne Frank Huis, NEMO, de Hermitage, de Wallen in het Red Light District van Amsterdam en coffeeshops als Mellow Yellow, The Bulldog, Abraxas en de Dampkring. Stap in een rondvaartboot en laat je rondleiden over de grachtengordel, die tot het UNESCO-werelderfgoed behoort, huur een waterfiets bij het Leidseplein, Rijksmuseum of de Westerkerk en neem de veerpont over het IJ vanaf Amsterdam Centraal Station naar de A’DAM Toren, het Eye Filmmuseum en de Tolhuistuin in Amsterdam Noord.

Touringcarbedrijf Van Heugten Tours

Neem een kijkje bij de Munttoren, het Beursplein, de Bijlmerbajes, het Rokin, het Begijnhof, de Jordaan, Nieuwmarktbuurt, Museumplein, het stadhuis van Amsterdam ook wel de Stopera genoemd, de Agnietenkapel, van de Universiteit van Amsterdam UvA, de Gerrit Rietveldacademie, de Hogeschool van Amsterdam, de Vrije Universiteit VU, de cruiseschepen in de Passenger Terminal Amsterdam, de Amsterdamse haven en IJburg, de kunstmatige eilanden in het IJmeer. Bewonder de moderne hoogbouw aan de Zuidas, de He Hua Tempel, de grootste boeddhistische tempel van Europa, het Oost-Indisch huis, het Lloyd Hotel in het Oostelijk Havengebied, de Millenium Tower in Westpoort of de Rembrandttoren, de hoogste wolkenkrabber van Amsterdam.

 

Heeft u interesse om bij ons een touringcar of bus te boeken? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

WordPress Video Lightbox