Van Heugten Tours staat voor u klaar

Touringcar huren in Amsterdam

Met de hele familie uit eten bij Loetje aan ’t IJ of bij Café Restaurant Hans en Grietje in Amsterdam? Een leuke teambuilding met collega’s naar een VR-experience in het A’DAM VR Game Park of gezellig met vrienden naar SAIL Amsterdam, het Grachtenfestival of de Pride Amsterdam? Eenvoudig een touringcar huren voor uw trip naar Amsterdam bij touringcarbedrijf Van Heugten Tours en u bent verzekerd van een ontspannen reis. Onze vakbekwame en vriendelijke chauffeurs brengen u comfortabel en zorgeloos naar uw bestemming.

 

Amsterdam, de hoofdstad en grootste stad van Nederland was in de Gouden Eeuw één van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld. Nog altijd behoort Amsterdam, door de locals ook wel ‘Mokum” genoemd, tot de top van aantrekkelijkste wereldsteden en heeft de toeristische trekpleister veel te bieden voor een geslaagde daguitstap, avondje uit of weekendje weg. Een fantastische manier om deze bruisende stad te verkennen is door een touringcar te huren in Amsterdam. Met een touringcar kunt u gemakkelijk alle iconische bezienswaardigheden van de stad bezoeken.

Zorgeloos van en naar Amsterdam met een touringcar

Bij Van Heugten Tours kunt u een touringcar huren waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw reis van en naar Amsterdam. Verken het historische centrum van Amsterdam langs de prachtige grachten met oude, karakteristieke koopmanshuizen en pakhuizen. Bewonder iconische bezienswaardigheden zoals de Nieuwe Kerk, Madame Tussauds, het Nationaal Monument en het Paleis op de Dam. Ontdek de charmante wijken met de Sint-Nicolaaskerk, Noorderkerk en de levendige markten op de Nieuwmarkt. Met het huren onze touringcar kunt u comfortabel en veilig door de stad reizen, terwijl u geniet van het uitzicht en de unieke sfeer van Amsterdam.

Touringcar huren Amsterdam
Touringcar huren Amsterdam

Maak het uzelf gemakkelijk

Van Heugten Tours maakt het gemakkelijk om Amsterdam te verkennen zonder u zorgen te maken over parkeren of de drukte van de stad. Met onze touringcars kunt u zorgeloos genieten van uw reis naar Amsterdam. Laat het gedoe van het vinden van een parkeerplaats achterwege en laat onze bus u rechtstreeks naar uw bestemming brengen. Of u nu het historische centrum wilt verkennen, langs de prachtige grachten wilt wandelen of de levendige wijken wilt ontdekken, onze touringcar staat brengt u waar u moet zijn.

Een touringcar huren in Amsterdam met Van Heugten Tours

Van Heugten Tours is meer dan alleen een touringcarverhuurbedrijf. Wij zijn gepassioneerd over het leveren van een onvergetelijke gastervaring en streven ernaar om uw reis nog aangenamer te maken. Onze touringcars zijn uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning en andere voorzieningen om ervoor te zorgen dat u in alle rust en comfort kunt reizen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Munttoren, het Beursplein, de Bijlmerbajes, het Rokin, het Begijnhof, de Jordaan, Nieuwmarktbuurt, Museumplein, het stadhuis van Amsterdam ook wel de Stopera genoemd, de Agnietenkapel, van de Universiteit van Amsterdam UvA, de Gerrit Rietveldacademie, de Hogeschool van Amsterdam, de Vrije Universiteit VU, de cruiseschepen in de Passenger Terminal Amsterdam, de Amsterdamse haven en IJburg, de kunstmatige eilanden in het IJmeer. Bewonder de moderne hoogbouw aan de Zuidas, de He Hua Tempel, de grootste boeddhistische tempel van Europa, het Oost-Indisch huis, het Lloyd Hotel in het Oostelijk Havengebied, de Millenium Tower in Westpoort of de Rembrandttoren, de hoogste wolkenkrabber van Amsterdam.

 

Heeft u interesse om bij ons een touringcar of bus te boeken in Amsterdam? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

WordPress Video Lightbox