Expect more!

Touringcar huren Airport

Wilt u een touringcar huren voor de airport? Van Heugten Tours staat voor u klaar! Of u met een grote groep op vakantie gaat of dat u belangrijke zakenklanten van de airport moet ophalen; Van Heugten Tours heeft touringcars voor elke doeleind. Zo hebben wij touringcars voor kleine groepjes vanaf 20 personen tot aan grote groepen van 79 personen!

Services bij een touringcar huren airport

Van Heugten Tours als uw vervoerspartner is punctueel, betrouwbaar en servicegericht. Wij bieden bijvoorbeeld graag extra services aan bij een touringcar huren voor de airport of andere bestemmingen. Zo kunt u kiezen voor een hostess aan boord die ervoor zorgt dat alles soepel en prettig verloopt tijdens de reis. Met een hostess worden uw zakenrelaties vriendelijk ontvangen en worden ze ondersteunt tijdens evenementen en beurzen. Bovendien kunt u in onze bussen en touringcars genieten van vlotte WiFi! Even een film streamen of een belangrijke PowerPoint versturen? Dat kan allemaal in de comfortabele touringcars van Van Heugten Tours.

Passend vervoer voor iedereen

Vaak krijgen wij bij Van Heugten Tours te horen of wij onze chauffeurs nog een compliment willen geven voor zijn of haar uitstekende service. Ze staan niet voor niets bekend als echte gastheren of vrouwen, punctueel en goed voorbereid. Ons team bestaat uit ervaren chauffeurs die zorgvuldig zijn uitgekozen voor hun servicegerichtheid en rijvaardigheid. Naast goede service, kunt u ook duurzaamheid en innovatie verwachten van ons. Wij maken uitsluitend gebruik van recyclebare en natuurlijk afbreekbare koffiebekers en onze chauffeurs besteden veel aandacht voor milieubewust rijden. Bovendien heeft u bij elke touringcar de mogelijkheid om afval te scheiden door middel van recyclebakken.

Bus of touringcar huren airport

Voor elke gelegenheid hebben wij een geschikte wagen beschikbaar wanneer u bijvoorbeeld een touringcar wilt huren voor de airport zoals Schiphol of Rotterdam Airport. Naast kleine en luxe touringcars hebben wij ook minibussen, rolstoelbussen en dubbeldekkers tot beschikking. Al onze wagens hebben allerlei voorzieningen van gratis snelle WiFi, entertainmentsysteem en comfortabele stoelen tot en met een rolstoellift en koffiebar. Wilt u van extra comfort genieten? Dan kunt u kiezen voor onze luxe touringcar of VIP-coach met USB-aansluitpunten en privacy glas. Expect more bij Van Heugten Tours! Wilt u een touringcar huren voor de Airport? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze services en wagens of voor een vrijblijvende offerte.

Contact opnemen
WordPress Video Lightbox