Van Heugten Tours staat voor u klaar

Touringcar huren airport

Wilt u een touringcar huren voor de airport? Van Heugten Tours staat voor u klaar! Of u met een grote groep op vakantie gaat of dat u belangrijke zakenklanten van de airport moet ophalen; Van Heugten Tours heeft touringcars voor elke doeleind. Zo hebben wij touringcars voor kleine groepjes vanaf 20 personen tot aan grote groepen van 79 personen!

Bus of touringcar huren airport

Van Heugten Tours als uw vervoerspartner is punctueel, betrouwbaar en servicegericht. Vaak krijgen wij bij Van Heugten Tours te horen of wij onze chauffeurs nog een compliment willen geven voor zijn of haar uitstekende service. Ze staan niet voor niets bekend als echte gastheren of gastvrouwen! Ons team bestaat uit ervaren chauffeurs die zorgvuldig zijn uitgekozen voor hun servicegerichtheid en rijvaardigheid. Naast goede service, kunt u ook duurzaamheid en innovatie verwachten van ons. Wij maken uitsluitend gebruik van recyclebare en natuurlijk afbreekbare koffiebekers en onze chauffeurs besteden veel aandacht voor milieubewust rijden. Bovendien heeft u bij elke touringcar de mogelijkheid om afval te scheiden door middel van recyclebakken.

 

Touringcar huren airport
Touringcar huren Rotterdam The Hague airport

Uitstekende service bij Van Heugten Tours

Voor elke gelegenheid hebben wij een geschikte touringcar beschikbaar, dus ook wanneer u bijvoorbeeld een bus wilt huren voor bij het vliegveld, zoals Schiphol of Rotterdam Airport. Naast kleine en luxe touringcars hebben wij ook minibussen, rolstoelbussen en dubbeldekkers tot onze beschikking, afhankelijk van de wensen en eisen van uw groep. Al onze wagens hebben allerlei voorzieningen, zoals gratis snelle WiFi, een entertainmentsysteem en comfortabele stoelen, maar ook een rolstoellift en een koffiebar. Wilt u van extra comfort genieten? Dan kunt u ook nog kiezen voor onze luxe touringcar of VIP-coach met USB-aansluitpunten en privacy glas. Expect more bij Van Heugten Tours! Wilt u een touringcar huren bij het vliegveld? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze services en wagens of voor een vrijblijvende offerte.

Heeft u interesse om bij ons een touringcar of bus te boeken? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.