8 maart 2024 |

Joshua

‘Iedereen kent elkaar. Voor een klein bedrijf is Van Heugten Tours eigenlijk heel groot.’

Wanneer je aan Joshua (31) vraagt wat het werken als chauffeur bij Van Heugten Tours zo bijzonder maakt, aarzelt hij geen moment. ‘Iedereen kent elkaar. Voor een klein bedrijf is Van Heugten Tours eigenlijk heel groot.’ Een jaar geleden voegde Joshua zich bij Van Heugten Tours na een rijke geschiedenis als steward bij Corendon en hoofdconducteur bij ProRail. In zijn rol als chauffeur deelt Joshua nu zijn ervaringen, passie en de redenen waarom Van Heugten Tours voor hem als thuiskomen voelt. 

Met omweg naar buschauffeur

Joshua’s reis naar het stuur van een touringcar bij Van Heugten Tours begon met zijn liefde voor het ontdekken van nieuwe plekken, een passie die hij eerder heeft ervaren als flight intendant. Na vijf jaar bij de Nederlandse Spoorwegen, waarbij zijn oorspronkelijke droom om te vliegen on-hold werd gezet, ontdekte Joshua een nieuwe route. Via Mobiwerk kwam hij terecht bij Van Heugten Tours. ‘Hier werd er gevraagd of de touringcar niet iets voor mij is. We willen je liever op de touringcar hebben. Je bent gastvrij, je houdt van reizen, buschauffeur op de lijnbaan is leuk maar past niet helemaal bij je.’ Zo vond Joshua zijn weg naar een nieuwe carrière, waarin gastvrijheid en reislust samenkomen op de weg. 

Diversiteit in het vak touringcarchauffeur

Joshua’s dagen als buschauffeur bij Van Heugten Tours zijn een aaneenschakeling van unieke trips. Zijn flexibele werkweek, gevuld met diverse ritten, biedt constant nieuwe uitdagingen en verrassingen. Het seizoen, dat loopt van april tot oktober, brengt afwisseling in de vorm van zwemvervoer, schoolreisjes en meer. Joshua waardeert niet alleen de bijzondere momenten, zoals het rijden voor het North Sea Jazz Festival, maar ook de natuur tijdens pendelritten naar plekken als Italië. Zijn enthousiasme blijkt uit de glimlach waarmee hij zegt: “Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het onwijs leuk.” 

Waarom chauffeur worden bij Van Heugten Tours? 

Het zijn de kleine dingen die werken bij Van Heugten zo leuk maken. ‘Iedere ochtend zit de eigenaar bij ons aan de koffietafel, wat de hiërarchie tot een minimum beperkt.’ Hier zijn de medewerkers geen nummers maar gewaardeerde leden van het team. ‘De focus op kwaliteit bij het aannemen van chauffeurs maakt mij benieuwd naar wat de toekomst te bieden heeft’.  

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden als chauffeur bij Van Heugten Tours? Bekijk onze vacatures op deze pagina en solliciteer! 

Related items

Joshua

‘Iedereen kent elkaar. Voor een klein bedrijf is Van Heugten Tours eigenlijk heel groot.’ Wanneer je aan Joshua (31) vraagt wat het werken als chauffeur bij Van Heugten Tours zo bijzonder maakt, aarzelt hij geen moment. ‘Iedereen kent elkaar. Voor een klein bedrijf is Van Heugten Tours eigenlijk heel groot.’ Een jaar geleden voegde Joshua zich bij…

Lees meer

Dirk

‘Ik geniet van de flexibiliteit die het werken als touringcarchauffeur mij biedt. Iedere reis is weer een nieuw avontuur!’  Ontmoet Dirk. Naast zijn ervaring als barista en gastheer, heeft hij ook een diepgewortelde passie voor het besturen van touringcars. Met een warm welkom en een perfect gezette kop koffie weet Dirk niet alleen de smaakpapillen…

Lees meer

Silvia

‘In de touringcar kan ik mijn droom waarmaken. Ik voel me er enorm op mijn gemak! Het is een zeer dankbare en leuke baan.’  Voor Sylvia (31) is de weg naar het chauffeur schap bij Van Heugten Tours een verhaal van vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Als klein meisje wist ze al wat ze later wilde worden:…

Lees meer

Altijd het juiste vervoer

Ieder budget, alle bestemmingen en elke groep

Op zoek naar een betrouwbare, punctuele vervoerspartner? Van Heugten Tours denkt met u mee en bezorgt u een ontspannen rit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

070 - 415 30 66 Offerte aanvragen
WordPress Video Lightbox