8 maart 2024 |

Dirk

‘Ik geniet van de flexibiliteit die het werken als touringcarchauffeur mij biedt. Iedere reis is weer een nieuw avontuur!’ 

Ontmoet Dirk. Naast zijn ervaring als barista en gastheer, heeft hij ook een diepgewortelde passie voor het besturen van touringcars. Met een warm welkom en een perfect gezette kop koffie weet Dirk niet alleen de smaakpapillen van zijn gasten te verwennen, maar ook hun reislust te prikkelen.

Een leven vol avontuur

Dirk’s liefde voor koffie en gastvrijheid gaat hand in hand met zijn verlangen naar avontuur op de weg. Als ervaren touringcarchauffeur neemt hij zijn passie mee op reis, waarbij hij niet alleen bestemmingen verkent, maar ook herinneringen creëert die een leven lang meegaan. Of het nu gaat om een ontspannen rit door schilderachtige landschappen of een bruisende stedentrip, Dirk staat garant voor een reis vol plezier en ontdekking.

Flexibiliteit en zelfstandigheid

Als zelfstandig ondernemer geniet Dirk van de flexibiliteit die zijn werk hem biedt. Op dagen dat de drukte in de koffiebranche afneemt, stapt hij graag achter het stuur van zijn touringcar om nieuwe bestemmingen te verkennen. Deze afwisseling tussen het leven van een barista en het reizen met de touringcar vormt de kern van Dirk’s unieke levensstijl, waarbij hij de vrijheid heeft om zijn eigen schema te bepalen en te genieten van de afwisseling.

Passie en toewijding

Dirk belichaamt het begrip gastvrijheid. Hij gaat altijd een stapje verder, precies zoals we bij Van Heugten Tours gewend zijn. Gastvrijheid is voor hem niet slechts een taak, maar een ware passie.

Werken bij Van Heugten Tours

Als het verhaal van Dirk ook bij u aanspreekt en u op zoek bent naar een uitdagende baan die flexibiliteit biedt, bekijk dan al onze vacatures op deze pagina!

Related items

Joshua

‘Iedereen kent elkaar. Voor een klein bedrijf is Van Heugten Tours eigenlijk heel groot.’ Wanneer je aan Joshua (31) vraagt wat het werken als chauffeur bij Van Heugten Tours zo bijzonder maakt, aarzelt hij geen moment. ‘Iedereen kent elkaar. Voor een klein bedrijf is Van Heugten Tours eigenlijk heel groot.’ Een jaar geleden voegde Joshua zich bij…

Lees meer
Ervaringsverhaal Dirk

Dirk

‘Ik geniet van de flexibiliteit die het werken als touringcarchauffeur mij biedt. Iedere reis is weer een nieuw avontuur!’  Ontmoet Dirk. Naast zijn ervaring als barista en gastheer, heeft hij ook een diepgewortelde passie voor het besturen van touringcars. Met een warm welkom en een perfect gezette kop koffie weet Dirk niet alleen de smaakpapillen…

Lees meer
Silvia ervaringsverhaal

Silvia

‘In de touringcar kan ik mijn droom waarmaken. Ik voel me er enorm op mijn gemak! Het is een zeer dankbare en leuke baan.’  Voor Sylvia (31) is de weg naar het chauffeur schap bij Van Heugten Tours een verhaal van vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Als klein meisje wist ze al wat ze later wilde worden:…

Lees meer

Altijd het juiste vervoer

Ieder budget, alle bestemmingen en elke groep

Op zoek naar een betrouwbare, punctuele vervoerspartner? Van Heugten Tours denkt met u mee en bezorgt u een ontspannen rit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

070 - 415 30 66 Offerte aanvragen