Van Heugten Tours staat voor u klaar

Spelersbus ADO Den Haag huren

Wilt u de officiële spelersbus van ADO Den Haag huren? Dat kan exclusief bij Van Heugten Tours! Wanneer ADO Den Haag de spelersbus niet nodig heeft, is het mogelijk om gebruik te maken van deze luxe touringcar. Zo maakt u een jubileum, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, bruiloft, uitvaart of uitstapje éxtra bijzonder. Geniet samen met familie, vrienden of zakelijke gasten van deze unieke reisbeleving. Vervoer waar uw groen-gele hart net iets sneller van gaat kloppen!

Een unieke reisbeleving

Als partner van ADO Den Haag hebben we als Van Heugten Tours de officiële spelersbus in ons wagenpark. Deze luxe touringcar biedt zitplaatsen aan 40 personen. Een groene bus waarop een deel van de fanatieke aanhang van ADO luidkeels zingend een ooievaar vooruit stuwt, richting de skyline van Den Haag. De skyline is afgebeeld in een street-achtige stijl; een stijl die de supporters ook gebruiken. Of je nu een fervent supporter bent of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om de stad te verkennen, een ritje in de spelersbus is een unieke activiteit. Bovendien heeft deze echt Haagse bus een luxueuze inrichting met cateringmogelijkheden, USB laders, wifi en de gezelligste buschauffeurs!

Spelersbus ADO huren

Interesse in het huren van de spelersbus van ADO Den Haag?

Bij Van Heugten Tours bent u aan het juiste adres voor al uw reizen. Heeft u interesse in het boeken van de spelersbus van ADO Den Haag? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u liever eerst nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 070-4153066 of een e-mail sturen naar   info@heugtentours.ha-ontwikkelsite.nl. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van een onvergetelijk uitje met onze luxe spelersbus.