Van Heugten Tours staat voor u klaar

Rolstoelbus huren bij Van Heugten Tours

Met een groep minder valide ouderen een uitstapje maken of met uw rolstoel-basketbalteam naar een uitwedstrijd? Van Heugten Tours heeft voor ieder gezelschap de perfect passende vervoersoplossing. Onze rolstoelbus beschikt over extra veiligheidsgordels en een elektrische lift, waarmee mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking de bus in kunnen. De rolstoelbus is flexibel in te richten, waarbij er plek is voor 13 rolstoelen en 2 begeleiders. Naast de faciliteiten voor het vervoeren van rolstoelen, is de rolstoelbus voorzien van gratis Wi-Fi, een entertainmentsysteem en airco. Voor een zorgeloos vervoer van vrienden, familie of cliënten in een rolstoel bent u bij Van Heugten Tours aan het juiste adres.

 

Gastvriendelijk en flexibel vervoer

Als u een rolstoelbus wilt huren, dan bent u bij Van Heugten Tours op het juiste adres. Service en passagiersgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel en dat uit zich in onze gehele dienstverlening. Van snel en persoonlijk contact met de opdrachtgever tot de glimlach van de chauffeur. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u ontspannen op uw bestemming aankomt. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat de bus al voor vertrek op maat is ingedeeld. Er zijn mensen die dusdanig mobiel zijn, dat ze in de bus kunnen overstappen van de rolstoel naar de bank. Dan kunnen zij gebruik maken van de luxe stoelen en wordt hun ingeklapte rolstoel onderin vervoerd. Zo zorgen wij ervoor dat er altijd voldoende plaats is voor het juiste aantal rolstoelen en begeleiders.

minibus huren Leiden
minibus huren Leiden

Veiligheid staat voorop

Bij Van Heugten Tours staat veiligheid uiteraard voorop, waarbij onze rolstoelbus voorzien is van alle gemakken. De rolstoelbus beschikt over extra veiligheidsgordels en is voorzien van een rolstoel toegankelijk toilet. Bovendien is de rolstoelbus voorzien van gratis Wi-Fi, airco, dvd, tv en usb-poorten. Naast onze faciliteiten zorgt ons vriendelijk en behulpzaam personeel voor de ultieme reisbeleving. Onze chauffeurs zijn getraind in het omgaan met rolstoelen. Waar u ook heen gaat, onze chauffeur zorgt ervoor dat u uw bestemming snel en comfortabel bereikt. Van Heugten Tours regelt uw vervoer per luxe rolstoelbus. Expect more bij Van Heugten Tours!

Bij Van Heugten Tours bent u aan het juiste adres voor al uw reizen. Heeft u interesse in het boeken van een rolstoelbus? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u liever eerst nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 070-4153066 of een e-mail sturen naar info@heugtentours.ha-ontwikkelsite.nl.