ONDERAANNEMER IN HET OV

Van Heugten Tours de ondersteuner in Openbaar Vervoersdiensten

Naast jarenlange trouwe dienst in het besloten busvervoer, de touringcarbranche, is busbedrijf Van Heugten Tours ook een bekende onderaannemer in het openbaar vervoer. Dit houdt in dat wij lijndiensten uitvoeren in opdracht van OV-bedrijven in verschillende concessiegebieden. Wij voeren deze diensten vaak uit met onze eigen bussen en chauffeurs. Hiervoor gebruiken wij midibussen, stadsbussen, tweeverdieners of zelfs touringcars met een lijnfilm. Van Heugten Tours verzorgt voor diverse vervoersbedrijven volledige dienstenpakketten en speelt daarnaast in op de behoefte aan flexibel inzetbare buschauffeurs en voertuigen tijdens piekmomenten en tijdelijke projecten.

Hoogwaardig Openbaar Vervoer

Busbedrijf Van Heugten Tours is dé expert als het gaat om oplossingen in de vervoerswereld. Als operationeel partner heeft Van Heugten Tours alles in huis om vervoersbedrijven te ondersteunen met bijvoorbeeld planning, inzet van chauffeurs of de volledige organisatie van vervoersprojecten. Dankzij onze jarenlange ervaring in de vervoersbranche beschikken wij over alle kennis en expertise om totaaloplossingen te bieden voor elk vervoersbedrijf. Door de persoonlijke aanpak van een familiebedrijf en de focus op de klant is Van Heugten Tours bij uitstek de partij om als onderaannemer in te schakelen en uw kwaliteit van de dienstverlening hoog te houden.

Openbaar Vervoer Den Haag
HTMbuzz minibus openbaarvervoer

Waarom Van Heugten Tours als onderaannemer?

Van Heugten Tours heeft veel te bieden: wij kunnen uw vervoersprojecten van A tot Z organiseren met personeel, planning en vervoersmiddelen. Dit geldt zowel voor structurele inzet, om bijvoorbeeld incourante diensten bij u weg te nemen, als ook voor tijdelijke vervoersopdrachten en calamiteitenvervoer, waarbij wij binnen zeer korte tijd uw vervoer kunnen overnemen of ondersteunen. Met Van Heugten Tours geeft u invulling aan uw flexibiliteit om in te kunnen spelen op veranderingen in de vervoerswereld en heeft u tegelijkertijd de zekerheid dat de kwaliteit op een hoog niveau gewaarborgd blijft. Van Heugten Tours maakt uitsluitend gebruik van moderne voertuigen die aan de strengste milieunormen en duurzaamheidseisen voldoen. Indien gewenst rusten wij ons materieel uit in de huisstijl van onze opdrachtgevers. Ook kan Van Heugten Tours u adviseren en ondersteunen bij vervoersvraagstukken en het efficiënt inrichten van uw dienstverlening en processen.

Openbaar vervoer in Nederland

Het regionale openbaar vervoer wordt door de provinciale overheden via openbare aanbestedingen verleend aan de beste vervoerder. De organisaties actief in openbaar vervoer in Nederland zijn: Connexxion, Qbuzz, Arriva, Keolis, HTM, GVB, RET en EBS.

WordPress Video Lightbox