Van Heugten Tours staat voor u klaar

Minibus huren in Rotterdam

Zou u graag een minibus willen huren in de regio Rotterdam? Van Heugten Tours vervoert u graag in één van onze minibussen! Gaat u een middagje naar Ahoy met de hele familie, wilt u uw zakelijke relaties met comfort vervoeren of heeft u een teamuitje naar een wedstrijd van Feyenoord? Wat de reden ook is, de minibus is geschikt voor uw plannen. In onze minibussen kunnen we 9 tot 19 personen van een zitplek voorzien, zowel in onze Comfort als in onze Luxe uitvoering.

Gastvriendelijk en duurzaam

Wanneer u ervoor kiest om een minibus in Rotterdam te huren bij Van Heugten Tours brengt dat vele voordelen met zich mee. Van Heugten Tours is een betrouwbare en gastvriendelijke vervoerspartner, die service en passagiersgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Wij zorgen ervoor dat u met alle gemak uw reis kunt afleggen. Tijdens de rit in onze minibus kunt u bovendien genieten van een film op het entertainmentsysteem of nog even snel uw mail bijwerken door de snelle Wi-Fi die aanwezig. Ook besteden we veel aandacht aan duurzaamheid: onze buschauffeurs rijden milieubewust, we schenken koffie uit biologisch afbreekbare bekers en u kunt als reiziger uw afval scheiden.

Minibus huren in Rotterdam
minibus huren Rotterdam

Expect more bij Van Heugten Tours

U kunt kiezen uit twee uitvoeringen van onze minibus, namelijk de Comfort klasse of Luxe klasse. Deze zijn van alle gemakken voorzien, zodat u comfortabel kunt reizen. Zo kunt u achterover leunen in onze verstelbare stoelen, gemakkelijk uw laptop stallen op de klaptafeltjes, profiteren van de royale beenruimte en genieten van ons entertainmentsysteem, en dat allemaal achter speciaal privacy glas. De ervaring wordt compleet gemaakt door ons personeel, dat u niet alleen naar uw bestemming brengt, maar zich ook opstelt als echte gastheren en -vrouwen. Kortom, als u een minibus wilt huren in de regio Rotterdam bent u bij ons aan het goede adres. Expect more bij Van Heugten Tours!

Heeft u interesse om een minibus te huren in Rotterdam? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

WordPress Video Lightbox