Van Heugten Tours staat voor u klaar

Minibus huren in Leiden

Wilt u een minibus huren in Leiden? Van Heugten Tours heeft een compleet wagenpark met schone en comfortabele minibussen! In zowel onze Comfort, als onze Luxe uitvoering is er zitplek voor 9 tot 19 personen. De eeuwenoude grachtengordel ontdekken met de hele familie, een schoolreisje naar de musea in historisch Leiden of met vrienden naar Leidens ontzet? Wat uw uitje ook is, wij hebben de perfect passende vervoersoplossing met onze minibussen! Met het comfort van gratis Wi-Fi, royale beenruimte, een entertainmentsysteem en vriendelijk personeel zorgen wij voor de ultieme reisbeleving.

Gastvriendelijk en duurzaam

Als u een minibus wilt huren in regio Leiden, dan bent u bij Van Heugten Tours op het juiste adres. Service en passagiersgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel en dat uit zich in onze gehele dienstverlening. Van snel en persoonlijk contact met de opdrachtgever tot het ophalen van de passagiers op verschillende locaties. Van Heugten Tours is een betrouwbare en gastvrije vervoerspartner, waarbij wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw reis met alle gemak kunt afleggen. Bovendien doen wij hard ons best om de duurzaamheid te verhogen. Onze buschauffeurs rijden milieubewust, we schenken koffie uit biologisch afbreekbare bekers en passagiers van de minibus hebben de mogelijkheid om hun afval te scheiden.

minibus huren Leiden
minibus huren Leiden

Expect more bij Van Heugten Tours

Om de best passende vervoersoplossing te bieden wanneer u een minibus huurt in regio Leiden, bieden we twee uitvoeringen van de minibus aan: de Comfort-klasse en de Luxe-klasse. Beide uitvoeringen zijn voorzien van alle gemakken, zodat u zorgeloos en in alle comfort naar uw bestemming kunt reizen. Zo kunt u gebruikmaken van de gratis Wi-Fi om snel uw mail bij te werken, achterover leunen in onze verstelbare stoelen, genieten van ons entertainmentsysteem en alle passagiers toespreken via de aanwezige microfoon. De ervaring wordt compleet gemaakt door ons vriendelijk personeel. Ze brengen u niet alleen naar uw bestemming, maar ze stellen zich ook op als echte gastheren en -vrouwen. Kortom, de ultieme reisbeleving vindt u hier. Expect more bij Van Heugten Tours!

 

Heeft u interesse om een minibus te boeken in Leiden? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

WordPress Video Lightbox