Van Heugten Tours staat voor u klaar

Minibus huren in Delft

Een minibus huren in de regio Delft? Van Heugten Tours vervoert u graag in één van onze minibussen! Wilt u de stad van Vermeer ontdekken, uw relaties met comfort vervoeren naar de Technische Universiteit of met de hele familie Delfts blauwe souvenirs verzamelen? Wat de reden ook is, de minibus is geschikt voor al uw plannen. Onze minibussen zijn voorzien van alle gemakken, zoals verstelbare stoelen, klaptafeltjes en privacy glas. Zowel onze Comfort, als one Luxe uitvoering kunnen 9 tot 19 personen van een zitplek voorzien en u verzekeren van optimaal vervoer!

Gastvriendelijk en duurzaam

Een minibus huren in Delft bij Van Heugten Tours brengt vele voordelen met zich mee. Allereerst doordat Van Heugten Tours service en passagiersgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan, waardoor we een betrouwbare en gastvriendelijke vervoerspartner zijn. Van persoonlijke contact bij de opdrachtgevers tot de glimlach van de chauffeur. Wij streven naar de ultieme reisbeleving. Onze punctualiteit en flexibiliteit zorgen ervoor dat u met alle gemak uw reis kunt afleggen. Bovendien kunt u tijdens de rit in onze minibus genieten van een film op het entertainmentsysteem of nog even snel uw mail bijwerken door de snelle Wi-Fi die aanwezig. Ook besteden we veel aandacht aan duurzaamheid: onze buschauffeurs rijden milieubewust, we schenken koffie uit biologisch afbreekbare bekers en u kunt als reiziger uw afval scheiden.

Minibus huren Delft
Minibus huren Delft

Expect more bij Van Heugten Tours

De minibus van Van Heugten Tours is beschikbaar is twee uitvoeringen, namelijk de Comfort klasse en de Luxe klasse. Beide uitvoeringen zijn van alle gemakken voorzien, zodat u altijd kunt reizen met comfort. Wanneer de reis begint, kunt u heerlijk achterover leunen in onze verstelbare stoelen, profiteren van de royale beenruimte, gemakkelijk op uw laptop werken door de klaptafeltjes en genieten van ons entertainmentsysteem. En dat allemaal achter speciaal privacy glas. De reiservaring wordt compleet door ons personeel. Ze brengen u niet alleen naar uw bestemming, maar ze stellen zich ook op als echte gastheren en -vrouwen. Kortom, als u een minibus wilt huren in regio Delft, bent u bij ons aan het goede adres. Expect more bij Van Heugten Tours! Ervaar het zelf.

Heeft u interesse om een minibus te boeken in Delft? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

WordPress Video Lightbox