Van Heugten Tours staat voor u klaar

Minibus huren in Amsterdam

Wilt u een minibus huren in de regio Amsterdam? Van Heugten Tours stelt graag een comfortabele minibus tot uw beschikking! Een uitje met de buitenschoolse opvang naar Artis, naar een festival op de NDSM-werf met vrienden of comfortabel vervoer voor uw zakelijke relaties? De minibus van Van Heugten Tours biedt altijd uitkomst. In zowel de comfortabele als luxe uitvoering van onze minibussen is plek voor 9 tot 19 personen.

Gastvriendelijk en duurzaam

Wanneer u een minibus wilt huren in regio Amsterdam bent u bij ons aan het goede adres. Service staat bij Van Heugten Tours hoog in het vaandel en dat uit zich in onze dienstverlening. Punctualiteit, betrouwbaarheid en passagiersgerichtheid staan bij ons centraal. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat u zo zorgeloos mogelijk kunt reizen met de minibus. Verder doen wij ook hard ons best om onze duurzaamheid te verhogen. Zo rijden onze chauffeurs milieubewust en hebben passagiers aan boord van onze minibussen de mogelijkheid om hun afval te scheiden.

minibus huren amsterdam
minibus huren Amsterdam

Expect more bij Van Heugten Tours

Om u in alle comfort te kunnen vervoeren wanneer u een minibus huurt in Amsterdam, bieden we twee uitvoeringen van de minibus aan: de Comfort-variant en de Luxe-uitvoering. In onze minibus kunt u gebruik maken van de gratis Wi-Fi om online te blijven, genieten van ons entertainmentsysteem, achterover leunen in de verstelbare stoelen en alle aanwezige passagiers in de minibus toespreken met de aanwezige microfoon. De ervaring wordt compleet gemaakt door ons personeel, dat u niet alleen naar uw bestemming brengt, maar zich ook opstelt als echte gastheren en -vrouwen.  Wilt u een minibus huren in de regio Amsterdam? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Expect more bij Van Heugten Tours!

Heeft u interesse om een minibus te boeken in Amsterdam? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.