Van Heugten Tours staat voor u klaar

Minibus huren in Den Haag

Wilt u een minibus huren in Den Haag, bijvoorbeeld voor een werkuitje naar ADO Den Haag, om uw zakelijke relaties te vervoeren van en naar kantoor of gewoon voor een gezellig dagje weg met uw vriendengroep naar het strand van Scheveningen? Dan zit u bij Van Heugten Tours aan het juiste adres! Wij verhuren u graag een minibus die is voorzien van alle gemakken, zodat u zo comfortabel mogelijk kunt reizen. In onze minibussen is plek voor 9 tot 19 personen, in zowel onze comfortabele als luxe variant.

 

Duurzaamheid en servicegerichtheid

Als u  bij ons een minibus huurt voor gebruik in de regio Den Haag, kunt u de beste en meest excellente service verwachten. Van Heugten Tours heeft enkel buschauffeurs in dienst die als échte gastheren en gastvrouwen te werk gaan, waarbij persoonlijke betrokkenheid centraal staat. De ervaring die wij onze passagiers willen bieden gaat dan ook verder dan hen simpelweg naar hun bestemming te brengen.  Daarnaast staat duurzaamheid centraal in onze dienstverlening: onze buschauffeurs rijden milieubewust, we maken gebruik van biologisch afbreekbare koffiebekers en we bieden onze reizigers de mogelijkheid om hun afval te scheiden.

minibus huren den haag
minibus huren in den haag

Minibus huren in regio Den Haag

Van Heugten Tours biedt u twee verschillende varianten van de minibus aan. Zo hebben wij de comfortabele minibus en de luxe minibus, zodat er voor ieder wat wils is. U kunt op uw gemak ontspannen in onze verstelbare stoelen, genieten van gratis Wi-Fi of gebruik maken van ons entertainmentsysteem, en er is een microfoonsysteem aanwezig. Daarnaast kan niemand van buiten u zien door het privacy glass. Dus, wilt u een minibus huren in regio Den Haag? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Expect more bij Van Heugten Tours!

Heeft u interesse om een minibus te boeken in Den Haag? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.