Van Heugten Tours staat voor u klaar

Minibus huren bij Schiphol

Wilt u een minibus huren bij Schiphol? Dan bent u bij Van Heugten Tours aan het juiste adres! Een teamuitje op de planning, een reisje naar het buitenland met vrienden of uw zakenrelaties van Schiphol halen? Wij hebben de perfecte vervoersoplossing door onze schone en comfortabele minibussen. Zowel de Comfort, als de Luxe uitvoering heeft zitplekken voor 9 tot 19 personen. Met gratis Wi-Fi, royale beenruimte, een entertainmentsysteem en vriendelijk personeel zorgen wij voor de ultieme reisbeleving.

 

 

Gastvriendelijk en duurzaam

Als u een minibus wilt huren bij Schiphol, dan kunt u bij Van Heugten Tours de beste en meest excellente service verwachten. In alles wat we zeggen of doen staat de ultieme gastbeleving centraal en dat uit zich in onze gehele dienstverlening. Van snel en persoonlijk contact met de opdrachtgever tot de glimlach en flexibiliteit van de chauffeur. Van Heugten Tours is een betrouwbare en gastvrije vervoerspartner voor het huren van een minibus bij Schiphol, waar service en passagiersgerichtheid voorop staan. Bovendien doen wij hard ons best om zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Onze buschauffeurs rijden milieubewust, we schenken koffie uit biologisch afbreekbare bekers en passagiers van de minibus hebben de mogelijkheid om hun afval te scheiden.

minibus huren schiphol
minibus huren schiphol

Expect more bij Van Heugten Tours

Van Heugten Tours heeft twee uitvoeringen van de minibus die u kunt huren bij Schiphol: de Comfort-klasse en de Luxe-klasse. Zo is er voor ieder wat wils. Beide uitvoeringen beschikken over alle gemakken om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. U kunt op uw gemak ontspannen in onze verstelbare stoelen met royaal beenruimte, gebruikmaken van gratis Wi-Fi, genieten van ons entertainmentsysteem en alle passagiers toespreken via de aanwezige microfoon. Bovendien kan niemand u van buiten zien door het privacy glas van de minibus. De ervaring wordt compleet gemaakt door ons vriendelijk personeel. Ze brengen u niet alleen naar uw bestemming, maar ze stellen zich ook op als echte gastheren en -vrouwen. Kortom, de ultieme reisbeleving vindt u hier. Expect more bij Van Heugten Tours!

 

Heeft u interesse om een minibus te boeken bij Schiphol? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.