5 februari 2021 | Kwaliteitsmanagement

Hoe zorgt Van Heugten Tours ervoor dat zij er altijd op tijd staan?

Wanneer je een touringcar boekt is er niets zo belangrijk als timing: je verwacht dat de touringcar op de afgesproken tijd voor jullie klaar staat en dat je op tijd op de plek van bestemming aankomt. Een vanzelfsprekendheid voor de klant, maar logistiek gezien nog best een uitdaging voor de chauffeur. Verkeerssituaties, drukte en andere onvoorziene omstandigheden kunnen nogal eens voor een letterlijke hobbel in de weg zorgen, namelijk. Punctualiteit is één van de dingen waar wij geregeld complimenten over krijgen van klanten en wat bij ons bovenaan staat. Hoe zorgen we daar eigenlijk voor?

Papierloze ritten en intensieve voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk; het klinkt als een cliché maar in de touringwereld is het een gouden regel. Ons kantoor is dag en nacht telefonisch bereikbaar, waardoor we last-minute wijzigingen in de planning direct kunnen verwerken. Doordat onze chauffeurs werken in een online omgeving, heeft de chauffeur altijd direct toegang tot de juiste ritinformatie: onze ritten zijn volledig papierloos.

Voorafgaand aan een rit verkent een chauffeur altijd zelf de route. Past de touringcar overal langs? Zijn er moeilijke stukken op de rit die mogelijkerwijs problemen kunnen opleveren? Zijn er wegwerkzaamheden gepland? Zo voorkomen we verrassingen en zorgen we ervoor dat een rit op rolletjes verloopt.

GPS tracking en contact met kantoor

Tijdens de rit wordt er vanuit kantoor altijd meegekeken via GPS. We zijn heel actief in deze monitoring en houden op die manier de klant zo goed mogelijk op de hoogte. Gaat de bus op tijd weg? Rijdt hij nog volgens planning? Ook staan we continu in contact met de chauffeur. Is er onverwacht een wegopbreking en kan de chauffeur de straat van de ophaallocatie niet inrijden? Dan neemt hij of wij even contact op met de klant om de actuele aankomsttijd door te geven. “Het klinkt zo simpel, maar het zou je verbazen hoe vaak het bij andere bedrijven voorkomt dat de bus om de hoek staat te wachten zonder dat de klant op de hoogte is,” vertelt Tim van Heugten.

Kwaliteit en ISO-9001

Ons wagenpark is goed onderhouden, waardoor we weinig uitval van materieel hebben. Gaat er onverhoopt toch iets niet volgens plan? Door onze regio-focus hebben we altijd een vervangende touringcar in de buurt die snel kan inspringen. Ook hebben we altijd een reserve chauffeur op stand-by staan. Onze ISO-9001 certificering (kwaliteit) onderstreept dit. Alles ligt vast in processen, waardoor onze ritten als een geoliede machine verlopen. En loopt er een keer iets niet volgend plan? Dan zetten we alles op alles om dit te onderzoeken en ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer misloopt.

Ons motto is niet voor niets ‘Expect More!’

Related items

Word Rijinstructeur opleiding D: Breng passie voor rijden en leren samen

Om aan de groeiende vraag naar kwalitatieve instructie te voldoen, zijn we op zoek naar ervaren rijinstructeurs die ons team willen versterken. Bij Van Heugten Tours zijn we op zoek naar ervaren rijinstructeurs die een passie hebben voor lesgeven en het delen van kennis.

Lees meer
Hoe touringcar er op tijd staat

Wervingsdag van Heugten Tours 20-01-2024

Op onze Wervingsdag ervaar je hoe het is om om als chauffeur aan de slag te gaan bij Van Heugten Tours. Ben jij altijd al benieuwd geweest hoe het er achter de schermen écht aan toe gaat? Meld je dan aan via het formulier op de website en tot ziens op 20 januari in Nootdorp!

Lees meer

Busbedrijf voorloper in duurzame transitie naar fossielvrije brandstof

Net een stapje extra doen, dat vinden wij bij Busbedrijf Van Heugten Tours heel normaal. Dat zie je terug in onze dienstverlening, maar ook op de manier waarop wij inspelen op duurzaamheid en de bescherming van het milieu. We willen het voortouw nemen in duurzame oplossingen en initiatieven binnen de branche en daarom rijden al onze touringcars nu…

Lees meer

Altijd het juiste vervoer

Ieder budget, alle bestemmingen en elke groep

Op zoek naar een betrouwbare, punctuele vervoerspartner? Van Heugten Tours denkt met u mee en bezorgt u een ontspannen rit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

070 - 415 30 66 Offerte aanvragen
WordPress Video Lightbox