8 juni 2021 | Kwaliteitsmanagement

Hoe voer je duurzaamheid door in vervoer?

Net een stapje extra doen, dat vinden wij bij Van Heugten Tours heel normaal. Dat ziet u in alles wat wij doen. In onze dienstverlening, in de omgang met onze chauffeurs, maar ook in de manier waarop wij inspelen op duurzaamheid en de bescherming van het milieu. Onze processen zijn erop gericht om het milieu zo min mogelijk te belasten en zelfs het voortouw te nemen in duurzame oplossingen en initiatieven binnen de branche. Zo draagt Van Heugten Tours een belangrijk steentje bij aan een betere leefomgeving, voor onszelf en volgende generaties.

ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd

Van Heugten Tours streeft naar kwaliteit, professionaliteit, flexibiliteit en servicegerichtheid. Altijd een stapje meer doen dan wat er verwacht wordt, daar streven wij naar. Vandaar dat ook innovatie en duurzaamheid belangrijke prioriteiten voor ons zijn. Onze bedrijfsprocessen voldoen aan de internationale eisen voor kwaliteits- en milieumanagement. Wij zijn gecertificeerd volgens de ISO 9001 en ISO 14001-normen.

Afvalscheiding voor een beter milieu

Bij Van Heugten Tours wordt al het afval gescheiden, zowel op ons hoofdkantoor in Nootdorp als in onze VIP-bussen en luxe touringcars. De koffiebekertjes worden gerecycled en zijn biologisch afbreekbaar. Het zijn slechts enkele voorbeelden van onze initiatieven om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Een duurzaam en toekomstbestendig kantoorpand

Ons moderne hoofdkantoor in Nootdorp is voorzien van de strengste eisen op het gebied van energiebeheersing, duurzaamheid en efficiëntie. Dankzij de LED-verlichting, climate control, sensoren en een regelmatige monitoring van ons energieverbruik voorkomen wij verspilling en onnodig verbruik van energie. Wij gebruiken geen gas, enkel groene stroom en er liggen zonnepanelen op het dak. De ramen bestaan uit driedubbel glas, waardoor een optimale isolatie van het kantoorpand wordt gerealiseerd. Ons terrein is bovendien voorzien van een brede groenstrook, dat ten goede komt aan verscheidene dieren.

Milieuvriendelijke touringcars en duurzame rijstijl

Ons wagenpark bestaat uitsluitend uit moderne en milieuvriendelijke bussen en touringcars, die zo min mogelijk schadelijke stoffen uitstoten en uitgerust zijn met Euro-6 motoren. Onze bedrijfsauto’s zijn elektrisch, waarmee Van Heugten Tours bijdraagt aan een schone stad zonder uitlaatgassen en stimulans voor duurzame, elektrische energie. Bovendien besteden onze ervaren touringcarchauffeurs veel aandacht aan de technieken van het Nieuwe Rijden, waarmee grote besparingen op het gebied van brandstofverbruik en slijtage gerealiseerd worden. 

Goed voorbeeld doet goed volgen

Een beter milieu begint bij jezelf, maar samen bereiken we meer dan alleen. Daarom stellen wij onze (nieuwe) leveranciers regelmatig de vraag: “Wat doet u voor het milieu?” Wij inspireren onze partners graag om samen met ons de impact op het milieu te reduceren.

 

Related items

Word Rijinstructeur opleiding D: Breng passie voor rijden en leren samen

Om aan de groeiende vraag naar kwalitatieve instructie te voldoen, zijn we op zoek naar ervaren rijinstructeurs die ons team willen versterken. Bij Van Heugten Tours zijn we op zoek naar ervaren rijinstructeurs die een passie hebben voor lesgeven en het delen van kennis.

Lees meer
Hoe touringcar er op tijd staat

Wervingsdag van Heugten Tours 20-01-2024

Op onze Wervingsdag ervaar je hoe het is om om als chauffeur aan de slag te gaan bij Van Heugten Tours. Ben jij altijd al benieuwd geweest hoe het er achter de schermen écht aan toe gaat? Meld je dan aan via het formulier op de website en tot ziens op 20 januari in Nootdorp!

Lees meer

Busbedrijf voorloper in duurzame transitie naar fossielvrije brandstof

Net een stapje extra doen, dat vinden wij bij Busbedrijf Van Heugten Tours heel normaal. Dat zie je terug in onze dienstverlening, maar ook op de manier waarop wij inspelen op duurzaamheid en de bescherming van het milieu. We willen het voortouw nemen in duurzame oplossingen en initiatieven binnen de branche en daarom rijden al onze touringcars nu…

Lees meer

Altijd het juiste vervoer

Ieder budget, alle bestemmingen en elke groep

Op zoek naar een betrouwbare, punctuele vervoerspartner? Van Heugten Tours denkt met u mee en bezorgt u een ontspannen rit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

070 - 415 30 66 Offerte aanvragen
WordPress Video Lightbox