27 januari 2022 | Kwaliteitsmanagement

Hoe vind je gevonden voorwerpen terug uit de touringcar?

Busbedrijf Van Heugten Tours is onlangs een samenwerking aangegaan met iLost.nl. iLost is de google van de gevonden voorwerpen. iLost heeft wereldwijd het voortouw genomen in de digitalisering van de gevonden voorwerpen service. Door het voor de vinder heel eenvoudig te maken helpen ze de verliezer. Ze zijn dan ook gespecialiseerd in lost & found solutions. Touringcarbedrijf van Heugten Tours heeft elke dag diverse touringcars en bussen op de weg en ondanks dat de chauffeurs hun gasten attenderen op het meenemen van hun eigendommen blijft er met enige regelmaat het nodige achter in de touringcars. Via iLost.nl wordt dit allemaal een stuk eenvoudiger gemaakt. Ook de kans dat een verloren item weer terugkeert bij de eigenaar is via iLost vele malen groter.

Touringcarbedrijf Van Heugten Tours is onlangs een samenwerking aangegaan met iLost.nl. iLost is de google van de gevonden voorwerpen.

Hoe vind u nu uw gevonden voorwerpen uit de touringcar weer terug via iLost? Dit gaat heel eenvoudig. U weet zelf welk voorwerp u kwijt bent geraakt. Als u zeker weet dat u het bent kwijtgeraakt in een van de bussen van Van Heugten Tours dan kunt u op de website van Van Heugten Tours via de link naar iLost bij de gevonden voorwerpen komen die geregistreerd zijn. U bladert de foto’s van de gevonden voorwerpen door en kijkt of datgene dat u kwijt bent er tussen staat.

Heeft u uw item tussen de gevonden voorwerpen gevonden? Dan kunt u de button eenvoudig aanklikken en uw item claimen. Vervolgens krijgt u de keuze of u het item wilt op komen halen of dat u het thuisbezorgd wilt krijgen. U komt daarna in de digitale omgeving waar u een afspraak kunt maken voor de bezorging van uw verloren item. Vervolgens zal nadat u de gegevens hiervoor heeft verstrekt het item naar u worden verzonden.

Mocht u een item zijn kwijtgeraakt in een van onze touringcars, dan kunt u op deze wijze eenvoudig uw item weer in uw bezit krijgen. Gaat u dus naar de website van Touringcarbedrijf Van Heugten Tours en klik op de link om met uw verloren item herenigd te worden. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan dan klaar om u verder te helpen.

https://ilost.co/nl/org/van-heugten-tours

Related items

Word Rijinstructeur opleiding D: Breng passie voor rijden en leren samen

Om aan de groeiende vraag naar kwalitatieve instructie te voldoen, zijn we op zoek naar ervaren rijinstructeurs die ons team willen versterken. Bij Van Heugten Tours zijn we op zoek naar ervaren rijinstructeurs die een passie hebben voor lesgeven en het delen van kennis.

Lees meer
Hoe touringcar er op tijd staat

Wervingsdag van Heugten Tours 20-01-2024

Op onze Wervingsdag ervaar je hoe het is om om als chauffeur aan de slag te gaan bij Van Heugten Tours. Ben jij altijd al benieuwd geweest hoe het er achter de schermen écht aan toe gaat? Meld je dan aan via het formulier op de website en tot ziens op 20 januari in Nootdorp!

Lees meer

Busbedrijf voorloper in duurzame transitie naar fossielvrije brandstof

Net een stapje extra doen, dat vinden wij bij Busbedrijf Van Heugten Tours heel normaal. Dat zie je terug in onze dienstverlening, maar ook op de manier waarop wij inspelen op duurzaamheid en de bescherming van het milieu. We willen het voortouw nemen in duurzame oplossingen en initiatieven binnen de branche en daarom rijden al onze touringcars nu…

Lees meer

Altijd het juiste vervoer

Ieder budget, alle bestemmingen en elke groep

Op zoek naar een betrouwbare, punctuele vervoerspartner? Van Heugten Tours denkt met u mee en bezorgt u een ontspannen rit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

070 - 415 30 66 Offerte aanvragen
WordPress Video Lightbox