Zornder zorgen en met comfort naar de leukste festivals

Festival bus huren

Als festivalganger zijn er verschillende mogelijkheden om bij de leukste festivals te komen. Het prettigste is om zorgeloos het terrein op te lopen, zonder te hoeven denken aan vervoer. Van Heugten Tours zorgt ervoor dat alle festivalgangers op locatie en weer veilig thuis worden gebracht, zodat zij zorgeloos kunnen genieten van hun dag.

Festival vervoer voor iedereen

Een festival is voor velen een onvergetelijke dag en die dag begint bij de reis er naartoe. Wij verzorgen maar al te graag het festivalvervoer om het festivalgangers zo comfortabel mogelijk te maken. Wij bieden verschillende touringcars en partybussen aan die kunnen worden ingezet om festivalgangers te vervoeren vanaf verschillende plekken in het land naar het festivalterrein. Deze bussen zijn beschikbaar voor (vrienden)groepen die zelf een bus willen regelen, maar ook voor organisatoren van festivals. Onze touringcars en partybussen kunnen op verschillende plekken in het land worden ingezet om festivalgangers te vervoeren naar het festivalterrein. Daarnaast kunnen de bussen ook worden gebruikt als pendelvervoer van landelijke opstappunten, het treinstation of centrale locatie naar de festivallocatie. Ook voor groepen die zelfstandig naar een festival willen brengt van Heugten Tours maar al te graag de hele groep naar de festivallocatie.

festival bus huren
bus huren festival

Wat kan je verwachten van een reis bij Van Heugten Tours naar een festival?

Met de vriendengroep naar Lowlands, een partybus naar Awakenings of een touringcar naar Pinkpop? Bij Van Heugten Tours is er ontzettend veel mogelijk. Al onze bussen zijn voorzien van airco, gratis WiFi, veilige driepuntsgordels, USB-laders en comfortabele stoelen, voor de meest prettige reis naar het festival. Een leuke sfeer, vrolijkheid en muziek zijn aanwezig om alvast in de stemming te komen. Op de terugweg kan er geslapen worden, of gewoon de muziek weer aan. Één van de fijnste voordelen van het huren van een bus bij Van Heugten Tours is dat niemand de BOB hoeft te zijn. Van Heugten Tours regelt alles tot in de puntjes en neemt graag de vervoerszorgen uit handen.

Heeft u interesse om bij ons een festival bus te boeken? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.