Ontdek onze dubbeldekker

Dubbeldekker huren

Van Heugten Tours heeft een volledig en compleet wagenpark van comfortabele touringcars en minibussen. Zo beschikken wij ook over comfortabele dubbeldekkers die van comfort en verschillende faciliteiten zijn voorzien. Wat voor reis je ook wilt maken, wij hebben passend vervoer!

De dubbeldekkers van Van Heugten Tours

Bij Van Heugten Tours staat veiligheid, comfort en duurzaam reizen centraal. Onze dubbeldekkers zijn geschikt voor allerlei gelegenheden zoals een dagtocht, schoolreis of zelfs een internationale reis. Met het huren van onze comfortabele dubbeldekkers bent u verzekerd van een veilige reis en een hoogwaardige service. De dubbeldekkers van Van Heugten bieden zitplaatsen voor 64 – 79 personen en beschikken over airconditioning, gratis WiFi, een koffiebar en een entertainmentsysteem voor de langere reizen. Daarnaast is het mogelijk om catering of een Hostess in te zetten aan boord. Onze hostessen doen er alles aan om uw reis nog aangenamer te laten verlopen, waarbij uw (zaken)relaties worden ontvangen en zij u verder ondersteunen tijdens uw reis, evenement of zelfs beurs. Doordat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, zijn er ook recyclebakken aan boord.

dubbeldekker huren
dubbeldekker huren

Expect more bij Van Heugten Tours

Bij Van Heugten Tours streven we naar de ultieme reisbeleving. Al meerdere keren hebben wij enthousiaste reacties ontvangen over onze chauffeurs. Expect more bij Van Heugten Tours! Wilt u een dubbeldekker huren in Zuid-Holland en omgeving? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze services en wagens of voor een vrijblijvende offerte.

Heeft u interesse om bij ons een dubbeldekker te boeken? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.