Van Heugten Tours staat voor u klaar

Bus verhuur Rotterdam

Maak een rondrit met de bus en bekijk de Erasmusbrug, de Willemsbrug, de Maasbrug, de Hef, de Kubuswoningen, de Sint Laurenskerk, voormalig pakhuis De Dubbelle Palmboom en de Oude of Pelgrimvaderskerk en zie de historische panden in het Scheepvaartkwartier of Kralingen, de Oude Binnenhaven, het oorlogsmonument “de verwoeste stad” op Plein 1940, de internationale vlaggenparade op de Boompjes, de Maasboulevard, Hofplein, Weena, het Stadhuis aan de Coolsingel. De Beurs aan het Beursplein en het Witte Huis, de eerste wolkenkrabber van Nederland. 

Een bus huren van en naar Rotterdam

Neem vooral een kijkje bij de Erasmus Universiteit, het Scheepvaart en Transport College, Hogeschool Inholland, het gebouw van de Centrale Bibliotheek, ook wel de “stofzuiger” genoemd, de Blaaktoren oftewel “het potlood”, de nieuwe woontoren New Orleans op de kop van Zuid, de Maastoren, die de hoogste wolkenkrabber van Nederland is, Delftse Poort en het Zakkendragershuisje in het mooie historische Delfshaven, waar Piet Hein geboren is. 

bus-verhuur-rotterdam
bus-verhuur-in-rotterdam

Gemakkelijk te bereiken

Breng een bezoekje aan Futureland, het Maritiem Museum, het Nieuwe Instituut, het Wereldmuseum, Huis Sonneveld, het Nederlands Fotomuseum, het Chabot Museum, Museum Rotterdam, het Groot Handelsgebouw naast Rotterdam Centraal Station en de vele weekmarkten, zoals op de Binnenrotte in het centrum of bij het Afrikaanderplein in RotterdamZuid en bewonder de prachtige kunstcollecties van Rembrandt, Monet en Van Gogh in Museum Boijmans Van Beuningen, het skelet van een Aziatische olifant in het Natuurhistorisch museum of de boeiende tentoonstellingen in de Kunsthal. 

Bus verhuurbedrijf Rotterdam

De bussen van Touringcarbedrijf Van Heugten Tours brengen u vanuit alle richtingen in Nederland en Europa naar Rotterdam toe. Onderweg heeft u de beschikking over usb-laders, wifi, airco en zelfs catering is mogelijk wanneer u dat wenst. Waar uw reis ook heen gaat in Rotterdam, onze chauffeur zorgt ervoor dat u uw bestemming comfortabel en snel bereikt. 

 

Heeft u interesse om bij ons een touringcar of bus te boeken? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

WordPress Video Lightbox