Van Heugten Tours staat voor u klaar

Busverhuur Amsterdam

Staat er binnenkort een dagje Amsterdam op uw agenda en wilt u zonder stress van de ene naar de andere locatie reizen? Bij Van Heugten Tours kunt u terecht voor busverhuur in Amsterdam, zodat u comfortabel en zorgeloos kunt genieten van uw tijd in de stad. Of u nu een evenement bijwoont in een van de populaire locaties zoals AFAS Live, Ziggo Dome of Paradiso, of als u van plan bent om te gaan winkelen in de trendy winkelstraten zoals de Kalverstraat, P.C. Hooftstraat of de Negen Straatjes, onze busverhuurservice staat voor u klaar. Met onze bussen kunt u gemakkelijk alle bezienswaardigheden van Amsterdam verkennen, of het nu gaat om culturele hotspots zoals het Rijksmuseum of om lokale markten zoals de Albert Cuypmarkt in De Pijp. Ook als u van plan bent om naar de Vrijmarkt te gaan tijdens Koningsdag, bieden wij comfortabel vervoer.

Een busverhuur van en naar Amsterdam

Bij Van Heugten Tours staat gastbeleving hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om uw reiservaring zo prettigmogelijk te maken. Onze bussen zijn niet alleen comfortabel en veilig, maar ook milieuvriendelijk. Terwijl u geniet van het gemak van onze busverhuur in Amsterdam, nodigen we u uit om de prachtige groene plekjes van de stad te verkennen. Ontspan in het Amsterdamse bos, het Vondelpark, Oosterpark, Rembrandtpark, of verken  gebieden zoals Durgerdam, Holysloot, Ransdorp en Zunderdorp. Voor liefhebbers van botanische pracht is een bezoek aan de Hortus Botanicus een absolute aanrader, deze historische tuin behoort tot de oudste ter wereld.

 

Na een dag vol avonturen kunt u genieten van een welverdiend biertje in een van de vele gezellige cafés en brouwerijen die Amsterdam rijk is. Proef lokale bieren bij Brouwerij ’t IJ, Troost, de Prael, Poesiat en Kater, of ontdek de geschiedenis van het bier bij de Heineken Brouwerij. Ontspan daarna in sfeervolle cafés zoals Bar Centraal, de Ruimte, of het Noorderlicht Café op de NDSM-werf. Of geniet van een levendige sfeer bij Waterkant, Bar Mick, Café Keyser, het Volkshotel of het Westergas Terras.

bus-verhuur-amsterdam
bus-verhuur-in-amsterdam

Gemakkelijk te bereiken

Gemakkelijk te bereiken en volop te genieten! Na een dag vol ontdekkingen en avonturen in Amsterdam, kunt u heerlijk dineren in food market De Hallen of bij gerenommeerde restaurants zoals Yamazato, Ciel Bleu en Spectrum. Geniet van de culinaire hoogstandjes bij Restaurant De Silveren Spiegel, Marathonweg, Bougainville, en vele anderen die de stad te bieden heeft. Vervolg uw avond met een drankje bij de gezellige bars zoals de Karpershoek, Café Hoppe, of geniet van een historische ambiance bij De Jaren en Américain. Voor een bruisend nachtleven kunt u terecht in clubs zoals Supperclub, Club AIR Amsterdam, Bitterzoet, en De School, of dans tot in de vroege uurtjes in de levendige clubs rondom het Leidseplein en Rembrandtplein.

 

Bij Van Heugten Tours maken we het gemakkelijk voor u om alle hoogtepunten van Amsterdam te ontdekken en volop te genieten van uw tijd in deze levendige stad. Met onze busverhuur in Amsterdam kunt u comfortabel en stressvrij reizen, zodat u zich kunt concentreren op het verkennen en plezier maken.

Busverhuur bedrijf Van Heugten Tours

Uw uitje begint al goed wanneer u een touringcar/bus huurt van Van Heugten Tours, die aan al uw wensen voldoet en u veilig en betrouwbaar op uw bestemming brengt in Amsterdam, zowel vanuit Den Haag als vanuit andere delen in de Randstad, West-Nederland of de rest van het land. Ook voor een transfer naar de internationale luchthaven Schiphol Airport bij Amsterdam, bijvoorbeeld wanneer u op vakantie, wereldreis of zakenreis gaat, bent u bij bus verhuurbedrijf Van Heugten Tours, hét bus verhuur bedrijf van Den Haag, bent u aan het juiste adres.

 

Heeft u interesse om bij ons een touringcar of bus te boeken? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

WordPress Video Lightbox