Van Heugten Tours staat voor u klaar

Bus verhuur Amsterdam

Breng een bezoek aan een event in AFAS Live, Ziggo Dome, poptempel Paradiso, de Melkweg, De Balie, het City Theater, Rai Amsterdam, de Westergasfabriek, Theater Tuschinski, Pathé De Munt, Rialto of De FilmHallen in Amsterdam of ga naar de Vrijmarkt op Koningsdag. Ga gezellig shoppen in shoppingcenter Kalvertoren in de Kalverstraat, in de P.C. Hooftstraat bij Louis Vuitton, Cartier, Chanel en Gucci, in de Leidsestraat, Magna Plaza, de Negen Straatjes of bij de vele weekmarkten en dagmarkten, zoals de Albert Cuypmarkt in De Pijp, Dappermarkt, Waterloopleinmarkt, de Noordermarkt en de Bloemenmarkt aan de Singel.

Een bus huren van en naar Amsterdam

Kom helemaal tot rust in het Amsterdamse bos, het Vondelpark, Oosterpark, Rembrandtpark, Landelijk Noord bij Durgerdam, Holysloot, Ransdorp en Zunderdorp of bezoek de Hortus Botanicus, één van de oudste botanische tuinen ter wereld. Drink een lekker biertje bij Brouwerij ’t IJ, Troost, de Prael, Poesiat en Kater of de Heineken Brouwerij, Bar Centraal, de Ruimte, het Noorderlicht Café op de NDSM-werf, Café Cook, Broers, Eddy Bar, Kriterion, The Walter Woodbury Bar, Waterkant, Bar Mick, Café Keyser, het Volkshotel of het Westergas Terras.

bus-verhuur-amsterdam
bus-verhuur-in-amsterdam

Gemakkelijk te bereiken

Eet een hapje in food market De Hallen, bij de met Michelinsterren onderscheiden restaurants Yamazato, Ciel Bleu en Spectrum of bij Restaurant De Silveren Spiegel, Marathonweg, Bougainville, Stork, Choux, Guts, De Gouden Reael, Koevoet, MaMa Kelly, Graham’s Kitchen, Bord’Eau, Senses, La Perla Café Sonneveld, Restaurant, pizzeria DOPE. Neem nog een drankje bij de Karpershoek, Café Hoppe, De Jaren, Américain, Reynders, Schiller, The Three Sisters of de Mulligans Irish Music Bar en sluit de dag goed af met een dansje in de Supperclub, Club AIR Amsterdam, Bitterzoet, Club NL, Panama, RADION, De School of in de vele clubs bij het Leidseplein en Rembrandtplein, zoals Jimmy Woo en Escape.

Bus verhuur bedrijf Van Heugten Tours

Uw uitje begint al goed wanneer u een touringcar/bus huurt van Van Heugten Tours, die aan al uw wensen voldoet en u veilig en betrouwbaar op uw bestemming brengt in Amsterdam, zowel vanuit Den Haag als vanuit andere delen in de Randstad, West-Nederland of de rest van het land. Ook voor een transfer naar de internationale luchthaven Schiphol Airport bij Amsterdam, bijvoorbeeld wanneer u op vakantie, wereldreis of zakenreis gaat, bent u bij bus verhuurbedrijf Van Heugten Tours, hét bus verhuur bedrijf van Den Haag, bent u aan het juiste adres.

 

Heeft u interesse om bij ons een touringcar of bus te boeken? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

WordPress Video Lightbox