Van Heugten Tours staat voor u klaar

Bus huren Scheveningen

Wilt u een bus huren in Scheveningen en omgeving? Van Heugten Tours biedt graag haar services en voertuigen aan! Met de vriendengroep naar De Pier, een familieuitje naar Sea Life Scheveningen of met uw klas op schoolreisje naar het Museum ‘Beelden aan Zee’ of naar LEGOLAND? Wij hebben een volledig en compleet wagenpark van comfortabele touringcars en minibussen. Hoe uw reis er ook uit komt te zien, wij hebben passend vervoer!

Gastvriendelijk en duurzaam

In alles wat we zeggen of doen staat de ultieme gastbeleving centraal. Van Heugten Tour biedt extra services aan bij het huren van een bus in Scheveningen en omgeving. U kunt van ons als vervoerspartner punctualiteit, betrouwbaarheid en servicegerichtheid verwachten. U kunt daarom kiezen uit aanvullende services, zoals een hostess aan boord bij grotere touringcars die ervoor zorgt dat uw reis soepel verloopt onder het genot van een kop koffie. Uw zakenrelaties, klanten of collega’s worden vriendelijk ontvangen en ondersteunt tijdens beurzen en evenementen. Daarnaast staan in onze nieuwe, schone bussen comfort en innovatie voorop. Zo heft u beschikking over luxe stoelen en wifi in de bus, zodat u comfortabel kunt doorwerken tijdens uw zakelijke reis of lekker kunt ontspannen met uw tablet of telefoon. Bovendien zijn we toonaangevend in duurzaamheid. In onze bussen scheiden we afval, gebruiken we biologisch afbreekbare koffiebekers en rijden we op fossielvrije brandstof. Voor ieder gezelschap hebben wij de perfecte vervoersoplossing!

bus huren scheveningen
bus huren Scheveningen

Expect more bij Van Heugten Tours

Naast onze grote bussen hebben wij ook een ruim assortiment van comfortabele rolstoelbussen en minibussen die aan uw specifieke wensen voldoen. Al onze bussen zijn voorzien van airco, gratis WiFi, veilige driepuntsgordels, USB-laders en comfortabele stoelen. Wilt u van nog meer luxe genieten? Dan kunt u kiezen voor onze luxe touringcars en VIP-coaches met koffiebar, catering en privacy glas. Bij Van Heugten Tours streven we naar de ultieme reisbeleving. Al meerdere keren hebben wij enthousiaste reacties ontvangen over onze chauffeurs. Expect more bij Van Heugten Tours! Wilt u een bus huren in Scheveningen en omgeving? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze services en voertuigen of voor een vrijblijvende offerte.

Heeft u interesse om bij ons een kleine of grote bus in Scheveningen of omgeving te boeken met chauffeur? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

WordPress Video Lightbox