Van Heugten Tours staat voor u klaar

Bus huren Delft

Wilt u een bus huren in Delft of omgeving voor een kantooruitje, schoolreisje of om uw zakenrelaties te vervoeren? Van Heugten Tours staat graag voor u klaar. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende wagens zoals comfortabele bussen, luxe touringcars, minibussen en rolstoelbussen. Van Heugten Tours heeft wagens en speciale services voor ieder doeleind. Dus wilt u een bus huren in Delft? Dan bent u bij Van Heugten Tours aan het juiste adres.

Uitstekende service bij Van Heugten Tours

Als uw tour-operator is van Heugten Tours altijd op tijd, betrouwbaar, servicegericht en krijgt u de aandacht die u verdient! Van Heugten Tours stelt hoge eisen aan de kwaliteit van zijn personeel. Zo zijn de chauffeurs, naast uitstekende vaardigheden achter het stuur, altijd goed voorbereid, vriendelijk, persoonlijk betrokken en altijd op tijd. Regelmatig krijgen wij enthousiaste reacties over de prestaties van onze chauffeurs. Naast het huren van een bus in Delft bieden wij vele andere mogelijkheden aan. Zo kunt u tijdens uw rit in onze bussen altijd online blijven door middel van razendsnelle Wifi in de bus. Ook kunt u desgewenst gebruik maken van de diensten van een professionele hostess. Deze zal u tijdens de reis assisteren, maar ook wanneer u bent aangekomen op locatie.

Bus huren Delft
Bus huren Delft

Expect more bij Van Heugten Tours

Duurzaam staat hoog op de agenda bij Van Heugten Tours. Zo heeft iedere bus in Delft recyclebakken, wordt er gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare koffiebekers en leren onze chauffeurs tijdens hun opleiding op een milieuvriendelijke manier te rijden. In Delft hebben wij voor iedere situatie de geschikte bus voor u klaar staan. Ons wagenpark bestaat uit minibussen, dubbeldekkers en extra luxe bussen die van alle gemakken zijn voorzien. Bij Van Heugten Tours zijn alle te huren bussen van de benodigde gemakken voorzien. Zo is er razendsnelle WiFi, koffie aan boord, airconditioning en een entertainmentsysteem. De VIP bus heeft daarbij ook nog eens USB laders en een koelkast aan boord. Dit maakt deze bus uitermate geschikt voor een business trip of een lange reis. Een bus huren in Delft doet u dus bij Van Heugten.

Heeft u interesse om bij ons een touringcar of (mini)bus in Delft te boeken? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op.