Expect more!

Bus huren Delft

Wilt u een bus huren in Delft of omgeving voor een kantooruitje, schoolreisje of om uw zakenrelaties te vervoeren? Van Heugten Tours staat graag voor u klaar. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende wagens zoals comfortabele bussen, luxe touringcars, minibussen en rolstoelbussen. Van Heugten Tours heeft wagens en speciale services voor ieder doeleind. Dus wilt u een bus huren in Delft? Dan bent u bij Van Heugten Tours aan het juiste adres.

Services bij bus huren Delft

Op Van Heugten Tours als uw vervoerspartner kunt u rekenen op punctualiteit, betrouwbaarheid en kwaliteit service. Daarnaast kunt u kiezen uit additionele services om uw reis nóg meer comfortabel te maken. Denk bijvoorbeeld aan een hostess die uw zakenrelaties of collega’s verzorgd tijdens drukke evenementen en beurzen. Daarnaast kunt u onder het genot van een bakje koffie genieten van onze supersnelle WiFi waarbij u uw serie gerust kan streamen.

Service en duurzaamheid

Punctueel, gastvrij, betrouwbaar en persoonlijk betrokken – dat zijn onze buschauffeurs, dat is Van Heugten Tours. Regelmatig krijgen wij te horen of wij onze chauffeurs nog een extra compliment kunnen geven voor hun goede service. Bovendien besteden onze buschauffeurs aandacht aan milieubewust rijden. Daarnaast is ons belang voor duurzaamheid ook te vinden in onze comfortabele bussen; onze koffiebekers zijn biologisch afbreekbar en u kunt uw afval scheiden in onze recyclebakken.

Bus huren in Delft of omgeving

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod van verschillende formaat bussen, touringcars, minibussen en rolstoelbussen. Naast onze vlugge WiFi, kunt u ook genieten van een entertainmentsysteem, USB-laders en een secure driepuntsgordel. Heeft u behoefte aan een luxe ervaring voor uzelf of uw zakenrelaties? Kies dan voor een VIP-coach of een luxe touringcars met koffiebar, privacy glas en catering. Wilt u een bus huren in Delft of omgeving? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contact opnemen
WordPress Video Lightbox