Van Heugten Tours staat voor u klaar

Bus huren Boskoop

Met de hele familie heerlijk naar de Griek bij Olympia in Boskoop? Een bruiloft in Roos, eten en drinken of gezellig met vrienden naar de kroeg in De Rooie Hoek in Boskoop? Huur een bus bij busbedrijf Van Heugten Tours en u bent verzekerd van een zorgeloze en ontspannen reis ernaartoe. Onze vriendelijke en vakbekwame buschauffeurs brengen u comfortabel naar uw bestemming.

Uw zakentrip of uitje naar Boskoop

Speelt u met uw voetbalclub een uitwedstrijd tegen Floreant of met uw volleybalclub een wedstrijd tegen Agon in Boskoop? Heeft u met uw bedrijf een bijeenkomst in het Plantariumgebouw of gaat u met het hele bedrijf uit eten bij De Gouden Wok? Uw uitje of zakentrip begint al goed in de bus van Van Heugten Tours, die aan al uw wensen voldoet en u veilig en comfortabel naar uw bestemming brengt in Boskoop.

Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het boomkwekerijmuseum. Maak een boottocht tussen de Boskoopse kwekerijen door en luister naar de gids die u alles verteld over de omgeving en de kwekerijen. Van Heugten Tours regelt uw vervoer per luxe touringcar, VIP bus, rolstoelbus, minibus, schoolbus of taxi.

bus huren in boskoop
Bus huren Boskoop

Een bus huren is comfortabel reizen

Onderweg heeft u de beschikking over wifi, usb-laders, airco en zelfs catering wanneer u dat wenst. Waar u ook heen gaat, onze chauffeur zorgt ervoor dat u uw bestemming snel en comfortabel bereikt. Kiest u voor van Heugten, dan kiest u voor:

Proactief, high service level
Duurzaam en milieuvriendelijk
Snelle, correcte offertes
Vriendelijke en vakbekwame buschauffeurs
Innovatie en gadgets in de bus
Comfort: nieuwe, schone bussen
In bezit van alle erkende keurmerken

Heeft u interesse om bij ons een bus naar Boskoop te boeken? Dan kunt u hier een offerte aanvragen. Heeft u eerst nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

WordPress Video Lightbox