Expect more!

Festivalvervoer

Ben je van plan om naar een festival te gaan en zoek je nog geschikt vervoer voor jou en je vrienden? Of ben je misschien de organisator van een groepsuitje naar een festival en wil je ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt? Bij Van Heugten Tours bieden we de perfecte oplossing met ons festivalvervoer. Wij staan garant voor veiligheid en comfort, zodat alle festivalgangers zorgeloos kunnen genieten van een onvergetelijke festivalervaring.

Een festival is voor velen een onvergetelijke dag en die dag begint bij de reis er naartoe. Om het de festivalgangers zo comfortabel mogelijk te maken, verzorgen wij maar al te graag het festivalvervoer. Of het nu gaat om een klein of groot festival, een goede organisatie van de bereikbaarheid is een van de succesfactoren wat bezoekers bijblijft. Wij bieden verschillende touringcars en partybussen aan die kunnen worden ingezet om festivalgangers te vervoeren vanaf verschillende plekken in het land naar uw festivalterrein. Daarnaast kunnen de bussen worden gebruikt als pendelvervoer van landelijke opstappunten, het treinstation of centrale locatie naar de festivallocatie. Ga je zelf met een groep naar een festival? Van Heugten Tours brengt maar al te graag de hele groep naar de festivallocatie. Of je nu met je vriendengroep vervoerd wilt worden naar Lowlands, een minibus wilt huren om naar Latin Village te gaan, met een volledige touringcar naar Pinkpop of een dubbeldekker bus huren om naar Defqon.1 festival te gaan; bij Van Heugten Tours kan het allemaal! Een leuke sfeer in de bus, iedereen is vrolijk en je kunt alvast in de stemming komen met de muziek in de bus. Op de terugweg kun je heerlijk slapen en ben je voor je het weet weer thuis. Bonus, niemand hoeft de BOB te zijn.

Touringcar boeken

Klanten

Reizigers waar wij trots op zijn

Altijd het juiste vervoer

Ieder budget, alle bestemmingen en elke groep

Op zoek naar een betrouwbare, punctuele vervoerspartner? Van Heugten Tours denkt met u mee en bezorgt u een ontspannen rit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

070 - 415 30 66 Offerte aanvragen