Expect more!

Calamiteiten vervoer

Is er brand uitgebroken, een overstroming of een gaslek en moeten er mensen geëvacueerd worden? Wij helpen u graag met calamiteiten vervoer in een onverwachtse situatie.

Een ongeluk zit in een klein hoekje en je weet nooit wat er kan gebeuren. Als er een calamiteit plaatsvindt, moet er opeens veel geregeld worden. Helemaal wanneer er (grote) groepen mensen aanwezig zijn. Als er vanwege een niet-beoogde of onverwachte gebeurtenis mensen in veiligheid moeten worden gebracht, helpen wij graag mee om personen naar een andere locatie te vervoeren. Ook als er last minute een bus geregeld moet worden, staat Van Heugten Tours voor u klaar! Bovendien is persoonlijk contact en betrokkenheid bij onze werkgevers iets wat bij ons hoog in het vaandel staat. Daarom kunnen wij u direct helpen bij het regelen van een vervoersoplossing en in een korte tijd vervoerscapaciteit creëren. Door ons gevarieerde wagenpark kunnen we voor elke groepsgrootte een passende oplossing vinden. Onze vakbekwame, vriendelijke en goed-geïnformeerde chauffeurs helpen u graag de situatie zo snel mogelijk onder controle te krijgen door aanwezigen naar een veilige locatie te vervoeren. Ook bij ons staat veiligheid voorop!

Touringcar boeken

Klanten

Reizigers waar wij trots op zijn

Altijd het juiste vervoer

Ieder budget, alle bestemmingen en elke groep

Op zoek naar een betrouwbare, punctuele vervoerspartner? Van Heugten Tours denkt met u mee en bezorgt u een ontspannen rit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

070 - 415 30 66 Offerte aanvragen
WordPress Video Lightbox